Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KIMBRENSTRAAT 9, EEN LUXE APPARTEMENT IN ORDEN

Welkom in Orden, waar deze unieke splitlevelwoning met souterrain op jou wacht! Of je nu een starter bent, een eenpersoonshuishouden, een stel of een jong gezin, deze woning heeft alles wat je nodig hebt. Met een energielabel A, drie slaapkamers en een nette afwerking is deze woning instapklaar. De patio is een perfecte plek om te ontspannen. Grijp deze kans om jouw nieuwe thuis te ontdekken! 

HOOGTEPUNTEN

Energielabel A: Bespaar op energiekosten en woon milieuvriendelijk.
Drie slaapkamers: Voldoende ruimte voor een kantoor, kinderkamer of logeerkamer.
Patio: Geniet van je eigen buitenruimte.
Instapklaar: Alles is klaar voor jouw verhuizing.
Nette afwerking: Moderne details en hoogwaardige materialen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

De woning biedt vanuit de entree toegang tot de keuken en via een kleine trap toegang tot de woonkamer. Bij binnenkomst in de lichte woonkamer valt direct op hoe ruim en helder het appartement is. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. De keuken is voorzien van schiereiland, modern, luxe afwerking en voorzien van alle benodigde apparaten, ideaal voor het bereiden van maaltijden. 

De drie slaapkamers bieden volop mogelijkheden. De grootste slaapkamer is ruim, biedt plaats aan een groot bed en grenst aan een walk in closet. De tweede slaapkamer kan gebruikt worden als kinderkamer of kantoor, en de derde slaapkamer is perfect voor gasten of als hobbyruimte.

De badkamer is zeer netjes en voorzien van een vloerverwarming, ruime inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en meubel en hangend toilet. Hier kun je elke dag fris beginnen.

De patio is een onderhoudsarme fijne buitenruimte grenzend aan de woonkamer. De patio, voorzien van een vlondervloer, biedt de mogelijkheid te genieten van een kop koffie of een goed boek. Het is de ideale plek om te ontspannen en van de zonuren te genieten. Het terras biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel, waardoor u optimaal van de buitenlucht kunt genieten.

Met energielabel A is deze woning energiezuinig, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee. De woning is instapklaar, dus je kunt direct verhuizen zonder je druk te maken over verbouwingen.

OMGEVING

Orden is een levendige buurt met alles wat je nodig hebt. Op korte afstand vindt u diverse supermarkten, gezellige winkels en eetgelegenheden. De buurt staat bekend om haar goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabijheid van uitvalswegen. Voor sport- en natuurliefhebbers zijn er verschillende sportclubs en groene parken in de omgeving. Bovendien zijn scholen, speeltuinen en andere belangrijke voorzieningen gemakkelijk te bereiken, waardoor deze locatie ideaal is voor iedereen!

Bijzonderheden:
-In het dak van het appartement zit een lekkage, er is hier nog geen oplossing voor gevonden. Tijdens een bezichtiging lichten wij dit graag verder aan u toe.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 430

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 430

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn