Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

VRIJSTAANDE WONING AAN DE ROMEINENLAAN 92
Op zoek naar een gezinsvriendelijk huis in een rustige buurt? Deze woning in Orden biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en praktische voorzieningen. Met vier ruime slaapkamers, een royale woonkamer en een gezellige tuin met overkapping is dit huis ideaal voor zowel jonge gezinnen als gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan extra ruimte.

KENMERKEN VAN DE WONING
- Vier slaapkamers: Ideaal voor gezinnen die meerdere slaapkamers en werk- of hobbyruimtes nodig hebben.
- Royale woonkamer: Een grote, lichte ruimte voor gezinsleven en ontspanning.
- Parkeergelegenheid aan huis: Altijd gemakkelijk parkeren op je eigen terrein.
- Volledig geïsoleerd en 21 zonnepanelen: Energielabel B voor een comfortabel en energiezuinig huis.
- Tuin met overkapping: Geniet van je buitenruimte, ongeacht het weer.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst in deze woning word je verwelkomd door een ruime hal. Vanuit de hal loop je door naar de royale woonkamer, een grote ruimte waar je met het hele gezin kunt ontspannen. De kamer is licht en open, met grote ramen die een mooi uitzicht bieden op de verzorgde tuin.

De keuken is geplaatst aan de voorzijde van de woning. Deze woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft genoeg ruimte voor een grote eettafel. 

De vier slaapkamers bieden ieder gezinslid een eigen plek. De master bedroom is groot genoeg voor een kingsize bed en extra meubels, terwijl de overige slaapkamers ideaal zijn voor kinderen, gasten of als werkruimte.

Met een energielabel B is dit huis goed geïsoleerd en met 21 zonnepanelen draagt het bij aan een lagere energierekening en een comfortabel binnenklimaat. De tuin, gelegen op het noordoosten, is verzorgd aangelegd en biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten.

De parkeergelegenheid aan huis maakt het dagelijkse leven een stuk makkelijker. Of je nu thuiskomt van werk of een dagje uit, je hebt altijd een parkeerplek voor de deur.

OMGEVING
De woning is gelegen in de woonwijk Orden aan de zuidwestkant van Apeldoorn. Met de auto zijn de A1 en de A50 via de rondweg snel te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Ordenplein. Scholen, sportpark Orderbos met veel sportfaciliteiten en het Sprengenpark vind je vlak in de buurt. Het centrum van Apeldoorn is ook makkelijk per fiets te bereiken. Voor een fijne wandeling, een rondje hardlopen of fietsen kun je terecht in de prachtige bossen die je in de directe omgeving van deze woning vindt.

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en ruim wonen. Plan vandaag nog een bezichtiging via onze website en ontdek hoe dit huis jouw nieuwe thuis kan worden. We kijken ernaar uit om je rond te leiden!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 670

Overige

Perceel oppervlakte 345
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 670

Overige

Perceel oppervlakte 345
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn