Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

LEVENSLOOP BESTENDIG WONEN OP EEN PERCEEL VAN 615M2 IN UGCHELEN AAN DE HOENDERLOSEWEG 24:

Ben je op zoek naar een woning die geschikt is voor elke levensfase? Zoek je een plek waar je kunt genieten van rust en ruimte? Deze woning in Ugchelen biedt precies wat je nodig hebt. Gelegen nabij de bossen en het natuurgebied 't Leesten, biedt deze woning een combinatie van comfort en natuur. Met een royale tuin en een levensloopbestendig ontwerp, is dit de plek waar je je thuis zult voelen.

KENMERKEN VAN DE WONING:

- 615m² perceel: Ruime kavel voor privacy en ontspanning.
- Royale achtertuin op het noordwesten: Geniet van de middag- en avondzon.
- Levensloopbestendig: Voorzieningen op de begane grond voor extra comfort.
- Nabij bossen en natuurgebied 't Leesten: Ideaal voor natuurliefhebbers.
- Nabij uitvalswegen A1 en A50.

EEN KEURIGE WONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Deze woning in Ugchelen biedt een woonoppervlakte van 86m², verdeeld over een functionele indeling die optimaal gebruik maakt van de ruimte. Ook is het mogelijk de woning fors uit te bouwen om meer ruimte te creëren op de begane grond. Het perceel van 615m² geeft je de mogelijkheid om te genieten van je eigen tuin.

De levensloopbestendige indeling betekent dat alle essentiële voorzieningen zich op de begane grond bevinden. Op de begane grond heeft u vanuit de entree toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Dit zorgt voor extra comfort en gemak. De woonkamer biedt een comfortabele plek om te relaxen. Ook beschikt de woonkamer over een uitgebouwde serre waar veel lichtinval is. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en dragen bij aan een aangename sfeer. De keuken is voorzien van de nodige apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden. De master bedroom biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is uitgerust met inloopdouche, toilet, spiegel en wastafel.

Op de verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een dakraam.

De royale achtertuin is een van de aantrekkelijke kenmerken van deze woning. Door de royale grootte geniet je hier altijd van een plek in de schaduw en een plek in de zon. Of je nu wilt tuinieren, een boek wilt lezen of een barbecue wilt organiseren, deze tuin biedt voldoende ruimte. 

De woning heeft nog wat liefde en aandacht nodig. Voor degenen die graag hun eigen draai aan hun woonruimte geven, biedt deze woning de perfecte mogelijkheid om creatief te zijn en de woning helemaal naar wens te maken.

OMGEVING

Deze woning in Ugchelen is niet zomaar een huis; het is een plek waar je je snel thuis zult voelen. Een levensloopbestendige woning voor de toekomst en een rustige plek dicht bij de natuur, deze woning heeft het allemaal. Kom langs en ontdek het zelf. Voel de ruimte, ervaar de rust en zie hoe het is om hier te wonen.

De woning ligt in Ugchelen, vlakbij Apeldoorn en gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A50. In het dorp zijn diverse winkels, zoals verschillende supermarkten, een bakker, slager, Kruidvat en Primera. Ook zijn er een huisarts en apotheek te vinden en het ziekenhuis is dichtbij. Scholen en het stadscentrum van Apeldoorn zijn op fietsafstand gelegen. Het nabijgelegen Leesten biedt recreatiemogelijkheden in de Veluwse natuur. Hier kun je wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust en stilte. De geluiden van de natuur, de frisse lucht en het groene landschap maken dit een ideale plek om tot rust te komen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 615
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 615
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wooninfluencers

Laden..