Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS AAN DE GARDENIERSLAAN

Op zoek naar een comfortabel huis voor twee, met de gemakken van de stad binnen handbereik? Deze woning aan de Gardenierslaan biedt een sfeervolle woonomgeving met authentieke details, een praktisch dakterras, openslaande deuren naar de tuin en een gezellige haard. Gelegen op loopafstand van het centrum, is dit de ideale plek voor wie stad en thuis wil combineren.

DE KENMERKEN OP EEN RIJ

Authentieke sfeer met originele elementen.
Dakterras met uitzicht en zon.
Openslaande deuren naar een zuidoostelijk gelegen tuin.
Haard voor extra warmte en sfeer.
Centrum op loopafstand voor alle gemakken dichtbij.

EEN HUIS MET KARAKTER

Bij binnenkomst valt direct de authentieke sfeer op die de woonkamer uitstraalt. De haard vormt het hart van de ruimte en biedt warmte tijdens de koudere dagen. De openslaande deuren naar de tuin zorgen voor een natuurlijke overgang van binnen naar buiten, waar je in de zuidoostelijk gelegen tuin van de zon kunt genieten.

De nieuwe keuken is gesloten en biedt voldoende ruimte om in alle rust te koken. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer, één van de slaapkamers geeft toegang biedt tot het dakterras op het zuiden. Met een woonoppervlakte van 74 m² en een perceel van 139 m² is er genoeg ruimte voor comfortabel wonen.

EEN HUIS DAT PRAKTISCH EN SFEERVOL IS

Authentieke uitstraling met moderne voorzieningen.
Dakterras voor ontspanning in de buitenlucht.
Tuindeuren die zorgen voor licht en toegang tot de tuin.
Haard als middelpunt voor sfeer.
Het gemak van de stad op korte afstand.

SOCIAL MEDIA POST

Op zoek naar een sfeervol huis met karakter in de stad? Bekijk deze parel aan de Garndenierslaan! ?? #Authentiek #Dakterras #Stadswoning #TeKoopPlan nu een bezichtiging en laat je verrassen door de sfeer en ruimte van dit huis. #Gardenierslaan #Woningmarkt #MakelaarONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Interesse gewekt? Neem contact op voor een bezichtiging en ontdek of dit huis bij jullie past. Met de stad binnen handbereik en een huis vol karakter, is dit een kans die je niet wilt missen. Bezoek onze website en plan direct een afspraak. Wellicht is dit binnenkort jullie nieuwe thuis.

AUTHENTIEKE SFEER MET ORIGINELE ELEMENTEN Deze woning ademt geschiedenis met zijn authentieke details die zorgvuldig bewaard zijn gebleven. Denk aan hoge plafonds met sierlijsten, houten vloeren die elke stap een verhaal vertellen en klassieke raamkozijnen die het zonlicht filteren. Deze elementen geven het huis een tijdloze charme en creëren een warme, uitnodigende sfeer. Het is een thuis waar het verleden en heden samenkomen, waar elke hoek een stukje erfgoed uitstraalt en waar je je direct onderdeel voelt van een rijkere geschiedenis.

DAKTERRAS MET UITZICHT EN ZON Het dakterras is een verborgen juweel van deze woning. Het biedt een privé-uitkijkpunt over de omgeving, waar je ongestoord kunt genieten van de opkomende of ondergaande zon. Dit is de perfecte plek voor een ochtendyoga-sessie, een middag met een goed boek of een avond borrelend onder de sterrenhemel. Het terras vangt volop zonlicht en biedt ruimte voor planten en tuinmeubilair, waardoor je je eigen kleine stedelijke tuin creëert, hoog boven de straten van de stad.

OPENSLAANDE DEUREN NAAR EEN ZUIDOOSTELIJK GELEGEN TUIN De openslaande deuren in de woonkamer verlengen de leefruimte naar buiten en leiden naar een charmante tuin die op het zuidoosten ligt. Hier geniet je van de ochtend- en middagzon, terwijl je omgeven bent door groen en de rust van je eigen buitenruimte. De tuin is groot genoeg voor zowel een loungehoek als een eettafel, ideaal voor zomerse barbecues of een rustige kop koffie in de ochtend. Het is een natuurlijke oase waar je de drukte van de stad even vergeet en waar je in alle privacy kunt ontspannen.

HAARD ALS MIDDELPUNT VOOR SFEER De haard in de woonkamer is niet alleen een bron van warmte, maar ook het middelpunt van sfeer en gezelligheid. Tijdens de koudere maanden wordt dit de favoriete plek in huis, waar je kunt genieten van het knisperende geluid van brandend hout en de zachte gloed van het vuur. Het is de ideale setting voor een avond met vrienden, een romantisch diner of gewoon een rustig moment alleen met een boek. De haard voegt een extra dimensie toe aan het huis, waardoor het een thuis wordt met een hart.

HET GEMAK VAN DE STAD OP KORTE AFSTAND De ligging van deze woning is ideaal voor wie de voorzieningen van de stad dichtbij huis wil hebben. Op loopafstand bevindt zich het levendige centrum, waar je een divers aanbod aan winkels, restaurants en culturele activiteiten vindt. Of je nu een snelle boodschap moet doen, zin hebt in een avondje uit of wilt genieten van een zonnige middag in het park, alles ligt binnen handbereik. Deze locatie biedt het gemak van stedelijk wonen, terwijl je thuis komt in een rustige en sfeervolle omgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn