Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit goed onderhouden en nette 3-kamer appartement is gelegen op de 1e verdieping van het appartementencomplex aan het Kostverloren te Nijkerk.

De woning heeft een fraai uitzicht over openbaar groen aan de overzijde. Aan de achterzijde is een vijverpartij gelegen dus u geniet van veel privacy. Er bevindt zich een fietsenberging op de begane grond en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het complex beschikt over een lift en een intercom. Door de ligging op een hoek zijn er geen bewoners die langs uw appartement lopen. Aan bergruimte geen gebrek; naast de inpandige berging is er ook nog een houten berging aanwezig. Beide bergingen behoren bij de woning.

De woonkamer heeft een brede achtergevel met veel lichtinval en een vrij uitzicht. Aan de voorzijde is de keukenopstelling gelegen met toegang naar het zonnige balkon.

De woning is gelegen in de wijk Corlaer, een rustige, kindvriendelijke wijk met veel openbaar groen en alle dagelijkse gemakken in de buurt. Voorzieningen zoals winkels, basisscholen, kinderopvang, uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn in de nabijheid van de woning aanwezig.

Bouwjaar 1993. Woonoppervlakte 78 m². Energielabel A.

INDELING

1e verdieping: entree, hal met meterkast en toegang naar de toiletruimte met toilet en fonteintje. De woonkamer is heerlijk licht en is voorzien van een pvc vloer. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur waaronder een combi oven, keramische kookplaat en vaatwasser. Vanuit de keuken is de deur naar het ruime balkon, gelegen op het zuiden. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang naar een inpandige berging waar de opstelling van de cv ketel is (Nefit, 2011).

Vanuit de hal zijn ook de slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De royale slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inbouwkast, voorheen waren dit 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en de aansluiting voor de wasmachine en droger op ergonomische verhoging.

Bijzondere kenmerken: -Verzorgd 3-kamer appartement -Zonnig gelegen royaal balkon op het zuiden -Kleinschalig appartementencomplex met inpandige fietsenberging -Inpandige berging en nog een tweede berging van hout aanwezig -Gelegen in een rustige woonwijk met veel openbaar groen -Ruime woonkamer met veel lichtinval door de aanwezige raampartijen -2 slaapkamers waarvan één zeer royaal, voorzien van inbouwkast (eventueel op te splitsen in 2 kamers) -Nette badkamer met inloopdouche en wasmachine- en drogeraansluiting op ergonomische verhoging -Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde -Servicekosten €169,- per maand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij