Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in een van de meest rustige en charmante straatjes van Nijmegen-Oost, vindt u deze volledig gerenoveerde benedenwoning. De woning beschikt over een fraai aangelegde voortuin en een knus stadstuintje op het zuiden, voorzien van een achterom. Met het bruisende stadscentrum en het centraal station op loopafstand, en de universiteit en ziekenhuizen in de directe nabijheid, combineert deze woning een uitstekende locatie met modern wooncomfort.

Bij binnenkomst treft u een stijlvolle entree met een gang die leidt naar een modern toilet, uitgerust met een hangend closet en fraaie betegeling. De lichte woonkamer biedt veel daglicht en gaat naadloos over in een open keuken. Deze keuken is voorzien van een moderne opstelling met inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, gaskookplaat en een roestvrijstalen afzuigkap. De woning beschikt over twee goed afgewerkte slaapkamers en de moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een wastafel met meubel.

Het afwerkingsniveau is hoog, met strak stucwerk, schilderijlijst en een nette laminaatvloer. De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing. Bovendien is er parkeergelegenheid direct voor de deur.

In de royale verwarmde kelderberging (16 m²) vindt u de witgoedaansluiting. De woning biedt extra gemak met een afgesloten buitenruimte voor fietsen en containers.

Met deze woning kiest u voor comfortabel wonen op een toplocatie in Nijmegen-Oost!

Overige Kenmerken: Bouwjaar ca. 1904; Gebruiksoppervlak woonruimte ca. 56 m²; Gunstige ligging t.o.v. het centrum van Nijmegen; Moderne uitstraling; CV-ketel 2012: Energielabel B; De mogelijkheid bestaat om de drie zonnepanelen van de bovenbuurman over te nemen. Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 258

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 258

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars