Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WESTENENKERZIJWEG 13A, DE IDEALE GEZINSWONING

Ben je op zoek naar een fijne en energiezuinige gezinswoning in een rustige straat? Deze prachtige woning in Westenenk biedt alles wat je nodig hebt. Met een royale woonoppervlakte van 157 vierkante meter en een aantrekkelijk perceeloppervlakte van 456 vierkante meter, heb je volop de ruimte. Met een vrij gelegen zonnige tuin op het zuiden, vijf ruime slaapkamers, energielabel A en een instapklare staat, is dit de ideale woning voor zowel jonge gezinnen als gezinnen met oudere kinderen.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING:
- Instapklaar: direct te betrekken zonder klussen
- Vijf slaapkamers: genoeg ruimte voor iedereen
- Diepe zonnige tuin: geniet van een heerlijke tuin op het zuiden
- Energielabel A: energiezuinig en duurzaam
- Garage: praktische parkeergelegenheid en veel extra opslagruimte

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in deze ruime gezinswoning! Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte hal die leidt naar een gezellige woonkamer met grote ramen. De moderne open woonkeuken is voorzien van openslaande deuren naar de tuin en alle benodigde apparatuur, ideaal voor gezellige gezinsmaaltijden. In de woonkamer en keuken ligt vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De badkamer (2023) is zeer modern en beschikt over een dubbele wastafel met meubel, grote inloopdouche en een fijn ligbad. Ook in de badkamer is er vloerverwarming. Het toilet is apart geplaatst van de badkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee fijne slaapkamers. Met een totaal van vijf slaapkamers biedt dit huis voor iedereen zijn eigen plekje. De master bedroom is ruim en heeft de mogelijkheid voor veel kastruimte. De overige slaapkamers zijn perfect voor kinderen, logees of als werkruimte.

Buiten geniet je van de diepe zonnige tuin, vrij gelegen op het zuiden. Een fijne plek om te ontspannen. Er is meer dan voldoende ruimte voor loungeplekken, eetgedeelten en speelmogelijkheden. De grootte van de tuin zorgt er voor dat er altijd wel een fijne schaduwplek is op warme dagen.

De ruime garage biedt naast parkeergelegenheid ook extra veel opslagruimte voor al je spullen. Over de volledige lengte van de garage zit een vliering waar je kunt staan. Op het dak van de garage liggen in totaal 16 zonnepanelen (2022).

Met een energielabel A en de instapklare staat kun je meteen genieten van het comfort en de rust die deze woning biedt.

OMGEVING

De Westenenk is een kindvriendelijke wijk en biedt het beste van twee werelden: de levendige charme van het centrum van Apeldoorn en het NS treinstation op fietsafstand, terwijl winkelcentra, scholen, zorgvoorzieningen, sportverenigingen en de snelwegen A1 en A50 binnen handbereik zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 557

Overige

Perceel oppervlakte 456

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 557

Overige

Perceel oppervlakte 456

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn