Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEKE WONING AAN DE BURGEMEESTER JHR. QUARLES VAN UFFORDLAAN 143

Bent u op zoek naar een stadsvilla met privé parkeerplaats op de ideale plek nabij het centrum van Apeldoorn? Deze woning met energielabel A is van alle gemakken voorzien. Door de bijzondere indeling, met de keuken op de begane grond, heeft u veel daglicht in de woonkamer op de eerste verdieping. Door de voortuin en het terras aan de achterkant kunt u op elk moment van de dag zowel de zon als schaduw opzoeken. De fijne badkamer met inloopkast maken de woning af.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

Energielabel A: duurzaam wonen.
Parkeren: een veilige plek in de parkeerkelder om de auto te parkeren en gratis parkeren voor bewoners en bezoekers voor de deur.
Drie slaapkamers: in te delen naar uw eigen wensen.
Instapklaar: zonder verbouwing direct kunnen wonen.
Nabij centrum/supermarkt: alle winkels binnen handbereik.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Op de begane grond loopt u bij binnenkomst de hal in met een hoog plafond van circa 4 meter en een natuurstenen vloer met vloerverwarming. Direct rechts bevindt zich het volledig betegelde toilet met gootsteen en vloerverwarming. Verderop in de hal bevindt zich daarnaast een multifunctionele ruimte met ingebouwde wandkast met schuifpanelen, tevens met natuurstenen vloer en vloerverwarming. Deze ruimte laat zich uitstekend lenen als kantoor of praktijkruimte, maar kan ook als slaapkamer worden gebruikt.

Vanuit de hal neemt u de trap naar beneden naar het souterrain. Doorlopend komt u uit in de berging waar o.a. plaats is voor een wasmachine en droger in de wederom ingebouwde wandkast met schuifpanelen. Vanuit de achterdeur is er toegang naar de ondergrondse parkeergarage met eigen parkeerplek.

Neemt u vanuit de hal de trap naar boven, dan komt u in de moderne keuken terecht, ook voorzien van een natuurstenenvloer met vloerverwarming. Koken wordt elke dag een feest met deze moderne en fraai ingerichte keuken. De keuken bestaat uit een schiereiland en een keukenwand met inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een vier pits inductiekookplaat, gootsteen met mengkraan, afzuigkap, ingebouwde vaatwasser, koffiemachine, twee ovens, combimagnetron en twee koel-/vriescombinaties. Openslaande deuren naar het zonneterras op het zuidoosten maken de woonkeuken prettig licht. 

Op de eerste verdieping vindt u de ruime en luxe woonkamer, voorzien van een plafond met inbouwspots en een lichte visgraat PVC vloer met vloerverwarming. De open ruimte maakt veel verschillende indelingen mogelijk. Bovendien geniet u door de open constructie in zowel het woon- als eetgedeelte van daglicht aan beide kanten van de woning. Aan de voorzijde van de woning, tegen de wand van de overloop is een kitchenette gesitueerd met spoelbak.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één op dit moment wordt gebruikt als inloopkast. De volledige verdieping is voorzien van een visgraat PVC vloer. De masterbedroom is ruim opgezet en geeft direct toegang tot de volledig betegelde badkamer met regendouche. Hieraan grenzend vindt u de inloopkast.

Het terras van de woning ligt op het zuidoosten en is voorzien van een elektrisch zonnescherm. ‘S ochtends kunt u hier genieten van uw kop koffie in de zon. Aan de voorkant vindt u een voortuin met zitgelegenheid.

PARKEERGELEGENHEID

Een groot pluspunt is de parkeerkelder. Hier heeft u altijd een veilige plek voor de auto. Bezoekers kunnen voor de woning gemakkelijk en gratis parkeren.

OMGEVING

De ligging van deze woning is bijzonder aangenaam wat extra wordt benadrukt door de aanwezigheid van twee grote supermarkten om de hoek. Scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten zijn allemaal in de buurt. Daarnaast loop of fiets je binnen tien minuten het stadscentrum van Apeldoorn in door het groene Welgelegenpark. Het station is op loopafstand en per auto bereikt u binnen enkele minuten uitvalswegen A1 en A50.

VVE

Er is een VVE opgericht voor o.a. het buitenschilderwerk, het wassen van de ramen, de opstalverzekering inclusief glaswerk en voor reservering van groot onderhoud. De servicekosten bedragen €158,62 per maand en voor de parkeergarage betaalt u €31,00 per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 559

Overige

Perceel oppervlakte 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 559

Overige

Perceel oppervlakte 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn