Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM AAN DE WATERLEI 162

Ben je op zoek naar een instapklare woning in de populaire buurt Osseveld-Oost? Deze comfortabele woning met energielabel A is perfect voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Met drie slaapkamers, een zonnige tuin en een moderne keuken en badkamer, heeft dit huis alles wat je nodig hebt. Dit is een kans om te wonen in een fijne buurt met veel voorzieningen op loopafstand. Welkom thuis!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Energielabel A: Bespaar op je energiekosten.
- Instapklaar: Klaar om direct in te trekken.
- 3 Slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin.
- Zonnige tuin: Geniet van de middag- en avondzon.
- Luxe keuken en badkamer: Voorzien van moderne apparaten en sanitair.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze woning voel je je direct thuis. De ruime woonkamer is lekker licht door de grote ramen. Met energielabel A geniet je van lage energiekosten dankzij goede isolatie en HR+ beglazing. Dit betekent dat je in de winter warm blijft en in de zomer koel.

Op de begane grond vind je een moderne open keuken, perfect voor wie graag kookt en toch contact wil houden met familie of gasten. De keuken is voorzien van moderne apparaten zoals een inductiekookplaat, combi-oven en vaatwasser. De badkamer bevindt zich op de begane grond naast de keuken. De badkamer is modern en beschikt over een inloopdouche en een wastafel met meubel.

Op de eerste verdieping zijn drie goed ingedeelde slaapkamers. De master bedroom biedt veel rust en comfort, terwijl de andere twee kamers ideaal zijn voor kinderen, een werkplek of gasten. Verder is er een apart tweede toilet aanwezig.

De zonnige tuin ligt op het zuidwesten, ideaal voor wie graag buiten is. Of je nu van tuinieren houdt of gewoon wil ontspannen, deze tuin biedt veel mogelijkheden. Er is ook een schuur voor extra opslagruimte.

OMGEVING

Osseveld-Oost is een fijne, kindvriendelijke buurt met veel groen en voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten op loopafstand. Het nabijgelegen park biedt volop recreatiemogelijkheden. Binnen enkele minuten ben je in het centrum van Apeldoorn met alle voorzieningen die je nodig hebt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn