Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

3-kamer hoekappartement gelegen op de 2e verdieping met royale doorzon woonkamer, twee slaapkamers en zonnig balkon op het zuidoosten. Veel ruimte, licht, centraal gelegen en in directe nabijheid van diverse winkelvoorzieningen.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: molenweg205.nl

LIGGING

Het complex ligt in het populaire Nijmegen West nabij een groot stadspark. Op loopafstand zijn diverse winkels, busverbindingen en een zwembad te vinden. Daarnaast zijn het centrum, het station en de universiteit makkelijk te bereiken. Ben je op zoek naar een ruim appartement op een perfecte locatie, dan ben je hier aan het juiste adres!

INDELING

Souterrain: Het souterrain is bereikbaar via het inpandige centrale trappenhuis. Hier bevindt zich de privé berging van ca. 6 m2, welke voorzien is van elektra.

Entree complex: Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, beltableau, trapopgang naar de appartementen en toegang tot de bergingen in het souterrain.

2e verdieping: Eigen entree: hal met meterkast en toilet; Toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Zeer royale doorzon woonkamer van ca. 35 m2 met laminaatvloer en toegang tot het balkon aan de achterzijde; dichte keuken met eenvoudige inrichting, vaste kasten en opstelling CV-ketel (2021) en witgoed; ook vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. Balkon is voorzien van een vaste kast. Twee slaapkamers van 8 en 12 m2 met fraaie visgraat vinlyl vloer, waarvan de kleinste kamer tevens toegang heeft tot voornoemd balkon. Doucheruimte met wastafel.

Over een appartement als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

ALGEMEEN

- bouwjaar 1960, - woonoppervlakte 72 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig). - deels kunststof kozijnen met dubbel glas. - actieve en gezonde vve. - vrij parkeren zonder vergunning - VVE bijdrage € 176,- per maand. - energielabel E - ligging direct boven de supermarkt en overige winkels. - beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 250

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 250

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars