Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMPLEK VOOR JONGE GEZINNEN IN BRAKKENSTEIN
Welkom in Brakkenstein, waar moderne elegantie en gezinsvriendelijkheid samenkomen in dit prachtige 4-kamer appartement. Dit is de perfecte plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, lichte en goed gelegen woning. De ruime keuken en het zonnige balkon op het zuiden zijn slechts enkele van de hoogtepunten die dit appartement te bieden heeft. Tel daarbij op de uitstekende buurtvoorzieningen en je hebt de ultieme gezinswoning gevonden.

HOOGTEPUNTEN VAN HET APPARTEMENT
4-kamer appartement: Ruimte voor iedereen en alles wat je nodig hebt.
Gelegen in Brakkenstein: Een van de meest gewilde buurten voor jonge gezinnen.
Veel licht: Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.
Ruime keuken: Ideaal voor gezellige familiemaaltijden en culinaire avonturen.
Zonnig balkon: Geniet van de zon en het buitenleven met een balkon op het zuiden.
Woonoppervlakte van 102m²: Voldoende ruimte voor comfort en gemak.

INDELING
Bij binnenkomst in dit charmante 4-kamer appartement word je verwelkomd door een uitnodigende hal die meteen een gevoel van thuis geeft. In de hal bevinden zich de meterkast en een apart toilet, handig voor zowel bewoners als gasten. Links van de hal kom je in de dichte keuken voorzien van moderne apparatuur en voldoende werkruimte. Loop je verder, dan kom je in de lichte en royale woonkamer. Met een grote schuifpui welke zorgt voor natuurlijk licht, voelt de ruimte nog groter. De woonkamer biedt directe toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.

Via de trap naar beneden bereik je de andere verdieping van dit prachtige appartement. Hier bevindt zich de master bedroom. Daarnaast zijn er nog twee goed bemeten slaapkamers. Deze kamers zijn ideaal voor kinderen, gasten of als thuiskantoor. Ze zijn licht en bieden voldoende ruimte voor bedden, kasten en speelgoed. De badkamer is voorzien van alle gemakken. Met een bad en douchecombinatie, wastafel en een extra toilet.

LOCATIE
Brakkenstein staat bekend om zijn gezinsvriendelijke omgeving met uitstekende scholen, parken en recreatiemogelijkheden. Het is een buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar je gemakkelijk contact maakt met andere jonge gezinnen. Bovendien ben je slechts een korte fietstocht verwijderd van het bruisende centrum van Nijmegen, met al zijn winkels, restaurants en culturele voorzieningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 342

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 342

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen