Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je een starter op de woningmarkt die op zoek is naar leuke tussenwoning? Dan is deze woning in het charmante Neerbosch-Oost precies wat je zoekt! Met een woonoppervlakte van 95 vierkante meter biedt dit huis volop potentie voor diegenen die niet terugdeinzen voor een beetje werk.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Locatie: Gelegen in het geliefde Neerbosch-Oost, een buurt die bekendstaat om zijn gezellige sfeer en uitstekende voorzieningen.
Tussenwoning: Een geweldige kans om je eigen liefde er in te stoppen en deze woning helemaal naar je eigen smaak te maken.
Ruime oppervlakte: Met 95 m² aan woonoppervlakte heb je alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten.
Tuin: Een fijne achtertuin.
Voorzieningen in de Buurt: Dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot de ruime woonkamer welke ook weer toegang biedt tot de dichte keuken. De woonkamer is ruim en licht, dankzij de grote ramen. De keuken is aan vernieuwing toe, maar biedt genoeg ruimte om een moderne, functionele kookplek te realiseren.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. De kamers zijn ruim en bieden volop mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Of je nu een rustige slaapkamer, een inspirerende werkplek of een speelse kinderkamer wilt creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos. De badkamer, hoewel eenvoudig, biedt voldoende ruimte.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer en een badkamer met douche.

Dan is er nog de tuin. Gelegen op het Noord Westen. Een heerlijke plek om tot rust te komen na een lange dag klussen. Of je nu groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een kop koffie in de buitenlucht, deze tuin biedt de perfecte setting.

AANVULLENDE KENMERKEN
Naast de reeds genoemde hoogtepunten, zijn er nog een paar extra’s die het vermelden waard zijn. De woning beschikt over een ruime berging, ideaal voor opslag of als werkplaats. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving, waardoor je altijd gemakkelijk je auto kwijt kunt.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen