Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE IDEALE START VOOR JOUW WOONCARRIÈRE
Ben jij een starter op de woningmarkt en op zoek naar een modern appartement met alles binnen handbereik? Zoek niet verder! Dit stijlvolle 3-kamer appartement, gelegen in het bruisende Nijmegen-West, biedt jou de perfecte mix van comfort en gemak. Met twee ruime slaapkamers, een lichte woonkamer en winkels en supermarkten op loopafstand, is dit de ideale plek om jouw woonavontuur te beginnen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- 3-kamer appartement: Ruim en licht, met een moderne indeling die optimaal gebruik maakt van elke vierkante meter.
- Twee comfortabele slaapkamers: Ideaal voor een starter die graag een extra kamer wil voor gasten, een kantoor of hobbyruimte.
- Perfecte locatie: Gelegen in Nijmegen-West, op loopafstand van diverse winkels en supermarkten.
- Verzorgd en instapklaar: Dit appartement is met veel zorg onderhouden en klaar voor jou om in te trekken.
- Gezellige buurt: Een levendige omgeving met een fijne mix van rust en reuring, perfect voor jonge professionals en starters.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Stel je voor, je loopt een prachtig onderhouden appartementencomplex binnen en naar de bovenste verdieping. Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd door een ruime hal die leidt naar een lichte en uitnodigende woonkamer. De grote ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de levendige omgeving van Nijmegen-West.

De woonkamer is ruim genoeg om zowel een comfortabele zithoek als een gezellige eethoek te creëren. Perfect voor avonden waar je vrienden kunt uitnodigen voor een diner of gewoon heerlijk kunt ontspannen met een goed boek op de bank. De open keuken is modern en van alle gemakken voorzien, met voldoende kastruimte en een stijlvolle afwerking die naadloos aansluit bij de rest van de woning.

Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide met grote ramen die zorgen voor een lichte en luchtige sfeer. De master bedroom is perfect voor een groot tweepersoonsbed en biedt voldoende ruimte voor een kledingkast. De tweede slaapkamer is ideaal als logeerkamer, thuiskantoor of zelfs als creatieve hobbyruimte.

De badkamer is keurig verzorgd en voorzien van een douche, wastafel en tegels. Daarnaast is er een separaat toilet, wat zorgt voor extra gemak en privacy.

Een van de grootste voordelen van dit appartement is de locatie. Gelegen in het hart van Nijmegen-West, heb je werkelijk alles binnen handbereik. Van gezellige koffietentjes en restaurants tot diverse winkels en supermarkten, alles is op loopafstand. Daarnaast biedt de buurt een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Nijmegen.

VERZORGD EN INSTAPKLAAR
Dit leuke appartement heeft alles wat een starter zich kan wensen. Het is niet alleen ruim en licht, maar ook zeer verzorgd en instapklaar. Je hoeft alleen maar je koffers uit te pakken en je kunt direct genieten van jouw nieuwe thuis.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HIGHLIGHTS
Dit ruime 3-kamer appartement biedt jou het perfecte startpunt voor jouw woonavontuur. Met twee comfortabele slaapkamers, een lichte woonkamer en een moderne keuken, is het ideaal voor starters. De ligging in het levendige Nijmegen-West betekent dat je alles binnen handbereik hebt, van winkels en supermarkten tot gezellige eetgelegenheden. Dit appartement is met zorg onderhouden en klaar om in te trekken, waardoor je direct kunt genieten van jouw nieuwe thuis in een gezellige en levendige buurt.

Maak van deze kans gebruik en ontdek jouw nieuwe thuis in Nijmegen-West. Dit appartement wacht op jou om er een warme en gezellige plek van te maken. Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 238

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 238

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen