Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze betoverende vrijstaande, energiezuinige woning (label B), doordrenkt met karakter en voorzien van een uitzonderlijk veelzijdig souterrain en een kantoor op de begane grond

De bewoners hebben met toewijding en oog voor detail een prachtig thuis gecreëerd, waar zowel het interieur als het exterieur getuigen van liefde en vakmanschap. Dit huis belichaamt het begrip 'bijzonder' en biedt een unieke woonsfeer die je vanaf het eerste moment omarmt. Laat je verrassen door de unieke kenmerken die deze woning onderscheidt en maak van elke dag een bijzondere ervaring in dit buitengewone huis.

Bij het betreden van het huis word je verwelkomd door een interieur dat doordrenkt is van karakter. Authentieke details en doordachte afwerkingen creëren een warme en uitnodigende ambiance. Laten we eens kijken naar de indeling.

Souterrain Het souterrain van deze woning is niet zomaar een plek; het is een veelzijdige ruimte die allerlei mogelijkheden biedt en is tevens geïsoleerd. Of het nu gaat om een ontspanningsruimte, een thuiskantoor of een hobbyruimte, het souterrain past zich aan aan jouw levensstijl.

Begane grond: Hal voorzien van houten vloerdelen, inbouwkast, staand toilet met fonteintje en een vernieuwde meterkast. Dubbele deuren met glas-in-loodelementen leiden naar de royale woonkamer met eikenhouten vloerdelen en vloerverwarming. Een gezellige woonkeuken met een stenen vloer is een aantrekkelijk kenmerk, en de volledige uitrusting met een 4-pits fornuis, wok brander, spoelbak, vaatwasser, afzuigschouw en koelkast draagt bij aan het comfort. De aanwezigheid van een cv-ketel in een aparte kast, een provisiekast en een werkkamer voegen functionaliteit toe aan de ruimte. Het feit dat alle ramen in deze ruimte voorzien zijn van verwarming is een interessant detail dat wijst op moderne voorzieningen in het huis.

1e verdieping: De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarbij de eerst slaapkamer wordt versterkt door de aanwezigheid van een elegante dakkapel, slaapkamer 2 is voorzien van een praktische inbouwkast. Ook de 3e slaapkamers is een fijne ruimte. Allen zijn voorzien van een moderne laminaatvloer.

De buitenkant van de woning straalt een charmante en uitnodigende sfeer uit. De tuin is met zorg aangelegd, waardoor je zowel binnen als buiten kunt genieten van een oase van rust. Er is een sfeervolle veranda en overkapping waardoor het mogelijk is om het hele jaar door buiten te zitten. Deze biedt een beschutte en uitnodigende ruimte om te genieten van frisse lucht en rust en last but not least is er een praktische en functionele stenen berging, ideaal voor je fietsen en andere benodigdheden.

Deze woning nodigt uit tot het koesteren van de dagelijkse momenten. Of je nu ontspant in het veelzijdige souterrain, geniet van de zorgvuldig aangelegde tuin of de bijzondere interieurkenmerken bewondert, elk aspect van dit huis draagt bij aan een speciale woonervaring.

Kom dus snel deze woning bezichtigen en maak een afspraak met Beaufort ERA Makelaars op 024-3606900.

Overige kenmerken:

Bouwjaar: 1920; Gebruiksoppervlak wonen; ca. 142 m² Inhoud; ca. 668 m³ Perceeloppervlak; 340 m² Dak met isolatie 2009; HR 107 CV ketel 2015; Energielabel B HR++ glas en dubbel glas; Voorzetwanden met isolatie; Schilderwerk buiten 2022; Vloerverwarming woonkamer en keuken; Souterrain geïmpregneerd en geïsoleerd; Kantoor op de begane grond; Vernieuwde meterkast; Verwarmingsglas uitbouw, optimale voorbereiding bij plaatsing van zonnepanelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 668

Overige

Perceel oppervlakte 340

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 668

Overige

Perceel oppervlakte 340

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars