Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN PERFECT BEGIN VOOR JONGE KOPERS

Ben je een starter op de woningmarkt en op zoek naar een plek waar je direct verliefd op kunt worden? Dit prachtige 3-kamer appartement in Nijmegen West biedt alles wat je nodig hebt voor een frisse start. Met twee balkons waar je kunt genieten van de zon, een ideale ligging en alle voorzieningen binnen handbereik is deze woning een droom voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak. Dit is jouw kans om een prachtig appartement te bemachtigen in een van de meest gewilde wijken van Nijmegen.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Locatie: Gelegen in het levendige Nijmegen West, perfect bereikbaar en dichtbij alles wat je nodig hebt.
Type Woning: Een ruim en licht 3-kamer appartement.
Buitenruimtes: Twee balkons waar je heerlijk kunt ontspannen en van de buitenlucht kunt genieten.
Voorzieningen: Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op loopafstand.
Slaapkamers: Twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een jong stel of een klein gezin.


Bij binnenkomst in dit charmante appartement word je direct verwelkomd door een lichte en ruime hal, die toegang biedt tot alle vertrekken. De royale woonkamer is een ware oase van rust, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Hier kun je je helemaal terugtrekken na een drukke dag en genieten van een sfeervol diner met vrienden of familie. De moderne keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, biedt de perfecte plek om je culinaire vaardigheden te tonen.

Dit appartement beschikt over twee goed bemeten slaapkamers, waarvan de master bedroom je een prachtig uitzicht biedt op de groene omgeving. De tweede slaapkamer is voorzien van een wastafel en toegang tot het balkon. Beide kamers zijn voorzien van voldoende opbergruimte en stralen een warme en uitnodigende sfeer uit. De badkamer is ingericht met een douche en wasmachine aansluiting daarnaast is er een apart toilet aanwezig voor extra gemak.

Met twee balkons heb je altijd een plek om van de zon te genieten, of het nu 's ochtends is met een kopje koffie of 's avonds met een goed glas wijn. Deze balkons bieden een verlenging van je leefruimte en zijn ideaal voor ontspanning of het ontvangen van gasten.

De ligging van dit appartement is simpelweg perfect. Nijmegen West staat bekend om zijn levendige sfeer en talloze voorzieningen. Of je nu boodschappen wilt doen, een hapje wilt eten in een van de gezellige restaurants, het bruisende centrum wilt opzoeken of liever een rustige middag bij het goffertpark en zwembad west, alles is binnen handbereik. Bovendien zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelweg, waardoor je gemakkelijk alle kanten op kunt.


AANMELDEN VOOR EEN BEZICHTIGING

Ben je enthousiast geworden en wil je dit schitterende appartement met eigen ogen zien? Wacht dan niet langer! Plan direct je bezichtiging via onze website en laat je verrassen door de charme en het comfort dat deze woning te bieden heeft. Dit is je kans om een frisse start te maken in een prachtig appartement in Nijmegen West. Neem snel contact met ons op en wie weet, wordt dit jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 168

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 168

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen