Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig ruim herenhuis met eigen parkeerplaats en zonnepanelen gelegen in de populaire wijk Koningsdaal nabij het centrum van Nijmegen.

Deze moderne en uitgebouwde woning biedt niet alleen veel leefruimte, maar is ook voorzien van maar liefst 12 zonnepanelen, wat zorgt voor lagere energiekosten. Daarnaast beschikt de woning over een eigen parkeerplaats, een waardevolle toevoeging zo dicht bij het stadscentrum.

Indeling van de woning:

Begane grond: Je betreedt de woning via de voortuin, waar je binnenkomt in een ruime hal met garderobe, meterkast en een modern toilet. Vanuit de hal loop je door naar de lichte en ruime woonkamer met een open, moderne keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren biedt de woonkamer toegang tot de achtertuin, perfect voor buitenleven en ontspanning.

Eerste verdieping: Op deze verdieping bevindt zich een overloop die leidt naar drie slaapkamers, waarvan twee ruim. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, wat zorgt voor comfort en stijl.

Tweede verdieping: De tweede verdieping biedt een overloop die toegang geeft tot een royale slaapkamer met een eigen modern ligbad en een wastafelmeubel, ideaal voor extra luxe en privacy. Daarnaast is er een ruime kamer met aansluitingen voor witgoed, die ook eenvoudig kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer indien gewenst.

Tuin: De achtertuin is voorzien van een berging en biedt direct toegang tot het parkeerterrein waar zich de eigen parkeerplaats bevindt.

Locatie: Deze woning is ideaal gelegen nabij het bruisende stadscentrum van Nijmegen, waardoor u volop kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Op slechts korte afstand vindt u de sfeervolle Waalkade, waar u kunt wandelen langs de rivier en genieten van het prachtige uitzicht. Voor natuurliefhebbers ligt het Westerpark om de hoek, een perfect toevluchtsoord voor ontspanning en recreatie. Daarnaast bevindt u zich vlakbij het culturele NYMA-terrein, een dynamische plek met diverse activiteiten. Kortom, een geweldige locatie die stedelijk leven combineert met groen en cultuur.

Specifieke kenmerken: - Bouwjaar 2016 - Gebruiksoppervlak woonruimte: ca. 152 m² - Inhoud: 523 m² - Perceeloppervlak 120 m² - Energielabel A

Bijzonderheden: -Uitgebouwde woonkamer met vloerverwarming. -Moderne open keuken met inbouwapparatuur. -4 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 5de slaapkamer -Moderne badkamer en extra badkamer (b.j. 2022) op de tweede verdieping. -Voorzien van 12 zonnepanelen. -Achterzijde woning voorzien van electrische zonwering, screens en rolluiken. -Eigen parkeerplaats. -Gelegen in de populaire wijk Koningsdaal, nabij stadscentrum, Waalkade, Westerpark en het culturele NYMA-terrein -Ideaal voor gezinnen en stedelingen die ruimte, natuur en duurzaamheid waarderen.

Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest gewilde wijken van Nijmegen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 523

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 523

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars