Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Altijd al willen wonen in een gezellige woonwijk op loopafstand van het centrum van Nijkerk én het buitengebied? Dan is deze uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers en vrij gelegen achtertuin met berging precies wat u zoekt!

De huidige bewoners hebben altijd goed voor de woning gezorgd en hier met veel plezier gewoond. Vanwege het vrije uitzicht aan de voorzijde en door het ontbreken van directe achterburen geniet u hier volop van privacy om heerlijk te kunnen wonen. De afgelopen jaren zijn er al veel verbeteringen aangebracht. Naast de kunststof kozijnen met HR glas/dubbel glas, beschikt de woning ook over extra isolatie dankzij de nageïsoleerde spouwmuren (2015). Op de bergzolder is aan de binnenzijde isolatiefolie aangebracht en ligt er glaswol onder de vloer. Dit allen draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten. In 2013 zijn de dakgoten vernieuwd. Aan de voorzijde en achterzijde is de woning voorzien van nieuw voegwerk.

Deze verzorgde woning bevindt zich in een gezellige woonwijk, dichtbij groen-/speel- en sportvelden, aan de rand van het gezellige centrum van Nijkerk met diverse winkels, cafés en restaurants. Het NS-station en bushalte is op circa 5 minuten loopafstand gelegen. Ook de uitvalswegen (A1/A28) richting de steden Zwolle, Utrecht en Amsterdam zijn perfect te bereiken.

Bouwjaar 1964. Perceeloppervlakte 144 m². Woonoppervlakte 81 m². Energielabel D.

INDELING

Begane grond: de diepe voortuin leidt u naar de verzorgde entree welke toegang geeft tot de hal met meterkast, toiletruimte, geïmpregneerde kelderkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de doorzonwoonkamer en de keuken te bereiken. Met een groot raam met vrij uitzicht aan de voorzijde en openslaande deuren naar de achtertuin is de woonkamer licht en ruimtelijk. Het plafond heeft een schuurwerk afwerking, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en op de vloer treft u een grindvloer met vloerverwarming aan. De verzorgde keuken is afgesloten van de woonkamer en is voorzien van een lichtkoepel. De ruimte is praktische ingedeeld. Door de dubbele opstelling heeft u hier veel kast- en bergruimte. De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

De besloten achtertuin is gelegen op het zuidoosten en onderhoudsvriendelijk ingericht. Vanwege het ontbreken van achterburen kunt u hier volop genieten van privacy. Grenzend aan de woning treft u nog een stenen berging welke voldoende ruimte biedt voor het stallen van uw fietsen en/of tuinspullen. Ook is hier de CV ketel (Nefit, 2012) gesitueerd en de witgoedaansluiting. Een achterom is eveneens aanwezig.

1e verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers aan de achterzijde zijn gesitueerd. De slaapkamers zijn verzorgd afgewerkt en beschikken over een nette laminaatvloer. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, douchecabine en ligbad.

2e verdieping: bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap op de overloop.

Bijzondere kenmerken: - Sfeervolle tussenwoning - Uitgebouwd aan de achterzijde - Vrij uitzicht aan de voorzijde - Besloten achtertuin met volop privacy - 3 slaapkamers op de verdieping - Praktische bergzolder - Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen - Geïsoleerde gevels - Op loopafstand van het centrum, station, sportvelden en buitengebied - Uitvalswegen nabij gelegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 144

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 144

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij