Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

VOLTASTRAAT 37, EEN KLUSWONING MET MOGELIJKHEDEN

Een kans die je niet wilt missen. Deze maisonnette is perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonsgezinnen en jonge gezinnen. Met vier slaapkamers, gratis parkeergelegenheid en een locatie vlakbij het winkelcentrum, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Bovendien is het een kluswoning, ideaal voor degenen die graag hun eigen stempel op hun thuis drukken.

HOOFDKENMERKEN

Ideaal voor starters: Maak je eerste stap op de woningmarkt.
Vier slaapkamers: Voldoende ruimte voor een gezin, thuiskantoor of hobbykamer.
Garage: Geen extra kosten of zorgen om een parkeerplek en genoeg ruimte voor opslag. 
Nabij winkelcentrum: Alle benodigdheden binnen handbereik.
Kluswoning: Breng je eigen stijl en ideeën tot leven.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij aankomst in deze maisonnette word je begroet door een ruime hal die toegang biedt tot de lichte woonkamer. Deze kamer is perfect om te ontspannen na een drukke dag, met veel natuurlijk licht door de grote ramen. Vanuit de woonkamer stap je het balkon op, gericht op het westen, waar je kunt genieten van de zonsondergang en de groene omgeving. De keuken biedt mogelijkheden voor renovatie en kan volledig naar jouw smaak worden ingericht.

Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers. Met vier slaapkamers is er genoeg ruimte om te spelen met de indeling. Of je nu een thuiskantoor nodig hebt, een hobbykamer of extra slaapkamers voor een groeiend gezin, dit appartement biedt de flexibiliteit die je zoekt. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet en biedt net als de keuken mogelijkheden voor renovatie naar eigen smaak. 

En dan is er nog het feit dat dit een kluswoning is. Voor degenen die graag hun eigen draai aan hun woonruimte geven, biedt dit appartement de perfecte mogelijkheid om creatief te zijn en de woning helemaal naar wens te maken.

De woning beschikt over een garagebox met een parkeerplaats, ideaal voor opslag en het parkeren van uw auto of motor. 

OMGEVING

De ligging vlakbij het winkelcentrum maakt het doen van boodschappen en andere dagelijkse taken eenvoudig en snel. Daarnaast zorgt de gratis parkeergelegenheid ervoor dat je altijd een plekje voor je auto hebt, zonder extra kosten. Kerschoten staat bekend om zijn groene uitstraling en vriendelijke sfeer. Je vindt er parken voor een wandeling en de stad is nooit ver weg. Het is een buurt waar je zowel de rust als de levendigheid van de stad dichtbij hebt. 

BIJZONDERHEDEN

Het betreft een voormalige huurwoning waarbij de overdracht dient plaats te vinden via de projectnotaris. Informeer naar de overige voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 353

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 353

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn