Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

NIEUWSTRAAT 51, EEN IDEALE KANS IN DE BINNENSTAD

Ben je een starter op de woningmarkt, een eenpersoonshuishouden of een tweepersoons huishouden? Dit instapklare appartement in de levendige Binnenstad heeft alles wat je zoekt. Met een energielabel B, moderne afwerking en twee slaapkamers, is dit een fijne plek om thuis te komen. Bovendien ligt het appartement in het hart van de stad, wat zorgt voor een perfecte combinatie van comfort en gemak.

DE VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

Wanneer je door de bruisende straten van de Binnenstad loopt, voel je de energie van de stad. Dit knusse appartement, met een woonoppervlakte van 77 vierkante meter, biedt een rustige plek in het stadscentrum.

Bij binnenkomst merk je meteen de ruime en lichte woonkamer, ideaal om te ontspannen of te genieten met vrienden. De open keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en is perfect voor het bereiden van een maaltijd in gezelschap. Het balkon op het zuidwesten biedt een fijne plek om van de zon te genieten, ideaal voor een ontspannen avond.

De twee slaapkamers bieden genoeg ruimte voor jouw wensen. Of je nu een thuiskantoor, logeerkamer of extra opslagruimte nodig hebt, deze woning is flexibel in te delen. De badkamer is stijlvol afgewerkt en voorzien van een inloopdouche voor ultiem comfort.

Achter het gebouw is een parkeerterrein met laadmogelijkheden. Er kan een parkeervergunning worden aangevraagd bij de gemeente, de maandelijkse kosten liggen rond de € 20,-.

Een extra pluspunt van deze woning is het geplande Stadspark Oranjerie. Dit plan is definitief goedgekeurd door de gemeente. Het park komt recht voor de woning te liggen en zal een groene oase midden in de stad vormen. Het is een perfecte plek om te wandelen, joggen, of gewoon van de natuur te genieten. Meer informatie is te vinden op https://stadsparkoranjerie.nl/apeldoorn.

OMGEVING

Dit leuke appartement is zeer gunstig gelegen, midden in het gezellige centrum van Apeldoorn. Om de hoek vind je de markt en daarnaast bevindt het appartement zich op loopafstand van de sportschool, de supermarkt een gezellig winkelgebied en een gevarieerd horeca-aanbod. Het is een leuke, levendige locatie. Het station is gelegen op loopafstand en de weg aan de voorzijde is een autoluwe straat. Ook zijn de snelwegen (A1 en A50) in minder dan 10 minuten te bereiken. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 253

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 253

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn