Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN HEERLIJK FAMILIEHUIS IN WELGELEGEN
Welkom in de gezellige buurt Welgelegen, waar dit volledig gerenoveerde huis met hoog afwerkingsniveau op zoek is naar een jong gezin dat op zoek is naar een nieuwe plek om te wonen. Deze woning biedt een moderne afwerking, is direct bewoonbaar en heeft een verzorgde tuin om van te genieten. Met vier slaapkamers, een ruime woonkamer met een visgraatvloer en een moderne keuken, is dit huis ideaal voor gezinnen die comfort en stijl waarderen.

WONINGKENMERKEN
- Volledig gemoderniseerd: Alle ruimtes zijn vernieuwd en klaar voor gebruik.
- Luxe afwerking: Kwalitatieve materialen en nette afwerking.
- Instapklaar: Verhuizen zonder klussen, klaar om in te trekken.
- Verzorgde tuin: Mooie, onderhoudsvriendelijke tuin op het westen.
- Garage en oprit: Eigen parkeerruimte en extra opslag.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Deze woning in Welgelegen biedt een ideale omgeving voor een gezinsleven. Met een woonoppervlakte van 102 m² en een perceel van 290 m², is er ruimte genoeg voor iedereen. Binnenkomst via de ruime hal leidt naar de woonkamer, waar je meteen de visgraatvloer en de uitnodigende houtkachel opmerkt. De erker zorgt voor extra lichtinval en biedt een knus zitplekje. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco.

De half open keuken is modern ingericht en uitgerust met een vaatwasser, inductiekookplaat en combi-oven. Dit maakt het koken en eten met het gezin een plezierige ervaring. De keuken sluit aan op de eetkamer, waardoor het een natuurlijke verlenging van de leefruimte is.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie goed afgewerkte slaapkamers, allemaal ruim genoeg voor verschillende doeleinden zoals een kinderkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. De master bedroom is voorzien van een airco. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel, ideaal voor een frisse start van de dag.

De vierde slaapkamer ligt op de tweede verdieping en biedt een rustige plek die perfect is voor een tienerkamer of logeerkamer. De ruimte is efficiënt ingedeeld, waardoor het multifunctioneel is.

De tuin op het westen is netjes aangelegd en biedt een fijne plek om te ontspannen na een lange dag. Of je nu van tuinieren houdt of gewoon lekker buiten wilt zitten, deze tuin biedt het allemaal. Vanuit de ruim opgezette oprit heb je toegang tot de garage.

Omgeving
De woning is aantrekkelijk gelegen in de woonwijk Welgelegen, nabij de kanaal en het centrum. Op loopafstand vind je voorzieningen als winkels, scholen en het station. De omgeving is rustig, groen en waterrijk, maar de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto is goed geregeld.

HIGHLIGHTS IN DETAIL
Deze woning is volledig gemoderniseerd en biedt een moderne afwerking met kwalitatieve materialen. Het huis is instapklaar, dus je kunt direct verhuizen zonder zorgen over renovaties. De verzorgde tuin op het westen is een fijne plek om te ontspannen. Met vier slaapkamers en een garage met oprit is dit huis ideaal voor een jong gezin op zoek naar een comfortabele woning.

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Mis deze kans niet om jouw droomhuis te vinden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 290
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 290
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn