Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM BIJ DE UGCHELSEWEG 81A

Ben je op zoek naar een ruime twee-onder-een-kap woning met veel leefruimte en licht, volledig gemoderniseerd in de afgelopen jaren? Kom dan snel kijken bij deze mooie woning. Met energielabel A, 2 ruime opritten en een garage met een heerlijke vrije tuin, biedt deze woning een groot wooncomfort. 

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen.
12 Zonnepanelen: Lage energiekosten en milieuvriendelijk.
Garage: Handig voor auto of opslag.
Ruime oprit: Parkeren zonder gedoe.
Gemoderniseerd: Klaar om direct in te trekken.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Bij binnenkomst in deze woning valt meteen de ruime en lichte hal op. De open woonkamer is ideaal voor familiebijeenkomsten en biedt veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De moderne keuken is voorzien van een combi-oven, inductiekookplaat en een vaatwasser, wat genoeg ruimte biedt voor creatieve kookavonden. De bijkeuken grenst aan de keuken en geeft direct toegang tot de achtertuin. De begane grond is voorzien nieuw HR++ beglazing. 

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig, perfect voor ieder lid van het gezin. De badkamer is onlangs vernieuwd en is voorzien van een inloopdouche, ligbad en een stijlvol wastafelmeubel. De eerste verdieping is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing. 

Middels de vaste trap heb je toegang naar de tweede verdieping. Hier is recent een dakkapel geplaatst waardoor er een ruime vierde slaapkamer is gecreëerd. Tevens bevindt zich hier ook de cv-ketel en de aansluiting voor het witgoed. 

De diepe tuin aan de achterzijde en zijkant van de woning biedt de gehele dag een zitgelegenheid in de zon en in de schaduw. Er bevindt zich een ruime oprit aan de voorzijde en de achterzijde van de tuin wat ruimte biedt voor het parkeren van drie auto's op eigen terrein. 

OMGEVING

De ligging van deze woning biedt het beste van 2 werelden. Op loopafstand bevindt zich het gezellige Ugchelen, voor al jouw dagelijkse boodschappen. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Apeldoorn. 
De mooie bossen van Apeldoorn zijn snel te bereiken en je bent binnen 5 minuten op de snelweg. Genieten van het dorpse, maar ook van het stadse leven? Dat kan en dat met de natuur van de Veluwe om de hoek!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 335
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 335
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn