Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

GEZELLIG WOONHUIS IN ALMERE BUITEN - PERFECT VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS!
Dit charmante woonhuis in de geliefde Bloemenbuurt biedt alles wat je zoekt voor een eerste woning of een gezinsuitbreiding. Met een zonnige tuin op het zuidwesten en een energielabel A, is dit een woning die je niet wilt missen. Geniet van de nabijheid van het Meridiaanpark, de diverse voorzieningen van Almere Buiten en uitstekende vervoersmogelijkheden. Dit is jouw kans om comfortabel en duurzaam te wonen in een groene omgeving.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
* Gunstige Locatie: Gelegen in de Bloemenbuurt, dicht bij winkelcentrum Almere Buiten en station, met de A6 binnen handbereik.
* Verzorgde Woning: Deze woning is netjes onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen.
* Energielabel A: Een energiezuinige woning die bijdraagt aan lagere maandlasten en een duurzaam leefklimaat.
* Zonnige Tuin: Geniet van de zon in de op het zuidwesten gelegen tuin, perfect voor lange zomerdagen en gezellige barbecues.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in dit sfeervolle huis en voel je direct thuis. De woonkamer, met zijn ruime opzet en overvloedige natuurlijke lichtinval, biedt een warme en uitnodigende sfeer. De verzorgde open keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur om de lekkerste maaltijden te bereiden. Hier kun je eindeloos kokkerellen terwijl je geniet van het uitzicht op de groene omgeving.

De twee slaapkamers op de eerste verdieping zijn stuk voor stuk licht en ruim. Deze woning biedt de mogelijkheid om eventueel 3 comfortabele slaapkamers te creëren, ideaal voor gezinnen of extra werkruimte thuis. De master bedroom biedt genoeg ruimte voor een kingsize bed en een flinke garderobekast. De gehele woning is netjes afgewerkt en altijd goed onderhouden.

De tuin is een waar paradijs voor zon liefhebbers. Met zijn ligging op het zuidwesten kun je hier de hele dag door van de zon genieten. Of je nu een boek leest onder een parasol, een tuinfeest organiseert of gewoon ontspant met een kop koffie, deze tuin biedt het allemaal. 

De gunstige ligging van deze woning is een van de grootste pluspunten. Binnen enkele minuten wandel je naar het Meridiaanpark, een prachtige plek voor een ochtendjog of een ontspannen wandeling met het gezin. Het winkelcentrum Almere Buiten biedt een scala aan winkels, restaurants en voorzieningen, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, met een bushalte vlakbij en het station Almere Buiten op loopafstand. Met de auto ben je binnen no-time op de A6, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid naar andere steden.

EXTRA KENMERKEN
Niet alleen de locatie en de tuin zijn geweldige pluspunten van deze woning, maar ook de praktisch en strak afgewerkte kunststof kozijnen dragen bij aan het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van het huis. De groene omgeving biedt een rustgevende ambiance en zorgt ervoor dat je kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Daarnaast is de woning keurig onderhouden waardoor je zonder zorgen kunt verhuizen.

SAMENVATTING HOOFDKENMERKEN IN 100 WOORDEN
Deze woning in de Bloemenbuurt, Almere Buiten, biedt alles wat je zoekt: een gunstige locatie, een verzorgde staat, energielabel A en een zonnige tuin op het zuidwesten. De kunststof kozijnen zorgen voor duurzaamheid en gemak. De groene omgeving en nabijheid van het Meridiaanpark, winkelcentrum en station Almere Buiten maken dit huis perfect voor jonge gezinnen en starters. Een bushalte en de snelweg A6 liggen op een steenworp afstand, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Kortom, een ideale start voor een fijn en comfortabel leven!

Plan nu je bezichtiging en ontdek jouw nieuwe thuis in de Bloemenbuurt!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 159

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 159

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere