Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een kijkje nemen in jouw toekomstige droomhuis?**

Welkom in dit prachtige familiehuis in Danswijk, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Deze woning is in 2022 volledig gerenoveerd en biedt niet alleen een instapklare woonervaring, maar is ook uiterst energiezuinig met energielabel A+. Met drie royale slaapkamers en de optie om eenvoudig een vierde kamer te creëren, heb je meer dan genoeg ruimte voor al je wensen. De moderne afwerking en fijne details zorgen ervoor dat je je hier direct thuis voelt, zonder dat je iets hoeft te doen. Geniet van de ideale ligging met snelle toegang tot alle voorzieningen die je nodig hebt, en ontdek de ultieme plek om te wonen en te groeien.

Deze woning bieden wij aan middels een bieden vanaf prijs (starting price)

Hoogtepunten van deze prachtige woning:
- 4 slaapkamers mogelijk:Met drie royale slaapkamers en de mogelijkheid om eenvoudig een vierde kamer te creëren, is er voldoende ruimte voor iedereen. Deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor comfort en gezelligheid.
- Energiezuinig: Met een energielabel A+ draag je bij aan een beter milieu en bespaar je op je energiekosten. Ideaal voor wie bewust wil wonen.
- Instapklaar: De woning is volledig instapklaar en smaakvol ingericht. Hier voel je je direct thuis. 
- Uitstekende locatie: Hier woon je rustig, maar toch dichtbij alles wat je nodig hebt. Op circa 5 minuten fietsen ben je immers al bij het openbaar vervoer. 
- Veel licht: Dankzij de moderne openslaande deuren in de woonkamer, de grote ramen en de dakkapellen op de zolderverdieping geniet je de hele dag van natuurlijk licht.

Indeling
Bij aankomst in de voortuin weet je het al: dit is een plek waar je je direct thuis voelt. Via de ruime hal betreed je de woning, waar de meterkast, een toilet (2017) en een trapopgang je welkom heten. De woonkamer ademt sfeer, met een plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming, strakke wand- en plafondafwerking en een sfeervolle hoogrendement haard met eikenhouten meubel en natuurstenen blad. De moderne openslaande deuren laten het licht binnenstromen en bieden toegang tot de heerlijke achtertuin op het zuidoosten. De trapkast is een ware eyecatcher en sfeervol ingericht met een platenspeler. Ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie. 

De open keuken nodigt uit om een heerlijke maaltijd te bereiden en is een droom voor iedere kookliefhebber. Voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-oven, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat en een ingebouwde Bora afzuigkap, heb je alles binnen handbereik.
 
De warme tinten op de muren, moderne eikenhouten deuren tot het plafond en de zachte vloerbedekking geven de eerste verdieping een knusse sfeer. Je vind hier twee slaapkamers, waarvan één over de volle diepte van de woning loopt. Deze kamer is eenvoudig terug te brengen naar twee aparte kamers, mocht je dat wensen. De tweede slaapkamer wordt momenteel gebruikt als werkruimte, maar is een perfect formaat om in gebruik te nemen als slaapkamer. De moderne badkamer (2016) is voorzien van een douche, vrijhangend toilet en dubbele wastafel met meubel. De natuurlijke ventilatie van het raam zorgt voor een frisse start van elke dag.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Op de voorzolder staat de wasmachine, is er plaats voor een droger en beschik je over veel bergruimte achter de op maat gemaakte eikenhouten knieschotten. De derde slaapkamer ademt luxe en ruimte en is een ware oase van licht dankzij de dakkapellen. Je hebt hier volop ruimte voor een slaapplek, hobbyruimte of extra werkplek. Met strak gestucte wanden en een wastafel met koud water is ook deze kamer van alle gemakken voorzien.

De achtertuin op het zuidoosten is de kers op de taart. Hier kun je heerlijk loungen, eten aan een lange tafel, of gewoon genieten van de buitenlucht. Voorzien van een buitenkraan, verlichting, bestrating, een overkapping voor een gezellige zithoek, overkapping voor de fietsen en een achterom, is deze tuin perfect voor elke gelegenheid. De geïsoleerde houten berging biedt talloze mogelijkheden, van hobbyruimte tot werkplaats. De berging heeft een authentiek gerenoveerd staaldraad, authentieke Franse vloertegels en het dak van de berging is in 2013 vervangen. Hoe ga jij deze multifunctionele ruimte gebruiken? 

Plan snel via onze website je bezichtiging in.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere