Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST EN LUXE IN NOORDERPLASSEN WEST, ALMERE
Welkom bij deze unieke kans voor iedereen die sfeer, rust en waterliefde hoog in het vaandel heeft staan. Deze royale woning in de geliefde wijk Noorderplassen West, Almere, combineert moderne elegantie met een fraaie ligging aan het water. Of je nu een fervent botenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een ruim en stijlvol huis, deze woning heeft het allemaal.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
- Perfecte locatie voor botenliefhebbers: Deze woning beschikt over een royaal waterterras en een eigen aanlegsteiger, ideaal voor het aanmeren van je boot. Hiervandaan vaar je direct naar het Markermeer, Amsterdam of zelfs verder.
- Binnenkomst in stijl: Via de ruime hal betreed je de woning. Deze hal is voorzien van een modern toilet met fonteintje, meterkast, een vaste trap naar boven met trapkast, en toegang tot zowel de berging als de woonkamer en keuken. 
- Licht en comfort in de woonkamer: De ruime woonkamer biedt volop ruimte voor een gezellige zithoek en een sfeervolle eethoek. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een mooi uitzicht op het water.  De visgraatvloer en moderne wandafwerking vormen een prachtige basis voor je interieur.
- Luxe open keuken: De straatgerichte keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. In het verlengde van de keuken is voldoende ruimte voor een gezellige eethoek.
- Ruime bovenverdieping: Middels een vaste trap bereik je de bovenverdieping. Hier vind je vier goed formaat slaapkamers, een moderne badkamer en een handige wasruimte. De slaapkamers zijn divers van afmeting en ontvangen veel daglicht, waardoor de sfeer aangenaam is. Het is mogelijk om de woning uit te breiden met een 2e verdieping als dat wenselijk is.
- Tuin met aanlegsteiger: De voortuin is volledig bestraat en biedt een parkeerplaats rechts van de entree. Vanuit de woonkamer heb je via een schuifpui toegang tot de achtertuin met overkapping en buitenkeuken (ter overname). De tuin beschikt over een groot hardhouten steigerterras en een lager gelegen aanlegsteiger, bereikbaar via een trap. Hier kun je heerlijk genieten van de wateromgeving en je boot aanmeren aan de hardhouten palen in het eigen water.

EEN UITGEBREIDE CREATIEVE BESCHRIJVING
Stel je voor: je begint je dag met het zachte geluid van kabbelend water, terwijl de zon haar eerste stralen op je terras werpt. Dit is het leven in deze prachtige watervilla in Noorderplassen West, Almere. Met de voordeur achter je, betreed je een ruime hal die niet alleen functioneel is, maar ook een voorproefje geeft van de stijlvolle afwerking die je in de rest van het huis zult vinden. Hier tref je een modern toilet met een fraai fonteintje, een meterkast, een trapkast en een vaste trap naar boven. Deze hal leidt je naar zowel de berging als de woonkamer, die je direct een gevoel van thuiskomen geeft.

De begane grond met vloerverwarming is een oase van rust en licht. Met grote raampartijen die een adembenemend uitzicht op het water bieden is dit de perfecte plek om te ontspannen. De visgraatvloer en moderne wandafwerking geven de ruimte een luxueuze uitstraling, terwijl de open indeling je de vrijheid geeft om je eigen stempel op het interieur te drukken. Hier kan je gemakkelijk een comfortabele zithoek creëren waar je 's avonds met een goed boek kan neerstrijken, of een ruime eethoek waar je vrienden en familie kunt ontvangen voor gezellige diners.

De open keuken, gelegen aan de voorzijde van het huis, is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, is deze keuken niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog. In het verlengde van de keuken is er voldoende ruimte om een knusse eethoek te realiseren, waar je de dag kunt beginnen met een heerlijk ontbijt of kunt dineren met uitzicht op de rustige straat.

Verhuizen naar boven, waar een vaste trap je naar de eerste verdieping brengt, ontdek je vier goede slaapkamers. Elke kamer is met zorg afgewerkt en biedt een warme, uitnodigende sfeer. Hier hoef je alleen je verhuisdozen nog uit te pakken en je voelt je direct thuis. De moderne badkamer, voorzien van alle gemakken, en een praktische wasruimte maken deze verdieping compleet. Eventueel is de woning uit te breiden met een 2e verdieping. 

De buitenruimtes van deze woning zijn net zo indrukwekkend als het interieur. De voortuin, geheel bestraat en voorzien van een parkeerplaats, biedt een nette entree. Maar het echte juweel is de achtertuin, die via een schuifpui vanuit de woonkamer bereikbaar is. Hier vind je een groot hardhouten steigerterras, perfect voor zomerse avonden aan het water, en een lager gelegen aanlegsteiger die bereikbaar is via een trap. Deze aantrekkelijke buitenruimte met overkapping en buitenkeuken (ter overname) biedt de ultieme plek om te genieten van het buitenleven en biedt directe toegang tot het water voor jouw bootavonturen.

EXTRA INFORMATIE
Deze woning biedt niet alleen een luxe woonomgeving, maar ook de unieke kans om direct aan vaarwater te wonen. Met de mogelijkheid om vanuit je eigen achtertuin naar het Markermeer, Amsterdam en verder te varen, is deze woning een paradijs voor iedere watersportliefhebber.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- 15 zonnepanelen
- Er is een VvE voor onderhoud van de damwand en de gezamenlijke steiger, bijdrage is circa 180,- per jaar. 

Prikkel je zintuigen, stel je voor dat je elke dag geniet van het geluid van kabbelend water, het zicht op een panoramisch uitzicht, de geur van een vers bereid diner in je luxe keuken tezamen met de tast van hoogwaardige afwerking. Wacht niet langer, plan vandaag nog je bezichtiging en ervaar het zelf! Maak je klaar om verliefd te worden op deze unieke watervilla. Ga naar onze website voor meer informatie en om direct een afspraak in te plannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 2202
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 2202
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere