Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

INLEIDING

Welkom in het hart van het Europakwartier te Almere Poort, waar comfort en gemak samenkomen. Dit schitterende appartement is dé perfecte plek voor starters op de woningmarkt en eenpersoonshuishoudens. Op steenworp afstand van station Almere Poort en de gezellige winkels aan de Europalaan, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Bovendien ben je binnen no-time in het prachtige Cascadepark, het veelzijdige duingebied, of geniet je van de serene omgeving van het strand, de jachthaven en het Pampushout bos.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

*Instapklaar: Geen gedoe, verhuis gewoon je spullen en begin met genieten.
*Nabij alle voorzieningen: Van supermarkten tot scholen en sportfaciliteiten, alles binnen handbereik.
*Energielabel A: Zuinig en milieuvriendelijk wonen.
*Eigen Parkeerplaats: Altijd gegarandeerd een plek voor je auto.
*Moderne Keuken en Badkamer: Strak design, voorzien van alle gemakken.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit stijlvolle appartement op de begane grond en laat je verrassen door de ruimte en het licht. Met een woonoppervlakte van 54 vierkante meter (exclusief 7 m2 loggia) voelt dit huis direct als een warm welkom. De strak afgewerkte muren en vloeren geven een moderne uitstraling, terwijl de grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

De loggia, gelegen aan de oostkant, biedt een prettig uitzicht over het levendige Europakwartier. Hier start je je dag met een kop koffie, terwijl de ochtendzon de ruimte verwarmt. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien: van een hoogwaardige inductiekookplaat tot een energiezuinige vaatwasser, hier kook je de sterren van de hemel.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers, waardoor je de flexibiliteit hebt om een werkruimte, logeerkamer of hobbyruimte in te richten. De badkamer is een oase van rust met zijn strakke inrichting en moderne voorzieningen. Hier kom je helemaal tot jezelf na een lange dag.

En laten we de eigen parkeerplaats niet vergeten; je hoeft nooit meer eindeloos rondjes te rijden op zoek naar een plekje.

Daarnaast is de ligging ongeëvenaard. Binnen enkele minuten bereik je station Almere Poort, waardoor je snel in Amsterdam of de rest van Nederland bent. De winkels aan de Europalaan bieden een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden, perfect voor je dagelijkse boodschappen of een gezellig avondje uit.

HOOGTEPUNTEN UITGEBREID

Dit instapklare appartement biedt een naadloos overgangsproces; je hoeft alleen je persoonlijke spullen mee te nemen. Gelegen nabij alle essentiële voorzieningen, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Met een energielabel B woon je niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. De aanwezigheid van een eigen parkeerplaats elimineert parkeerproblemen, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je nieuwe woning. De moderne keuken en badkamer zijn uitgerust met de nieuwste technieken en designs, wat bijdraagt aan het luxe gevoel van dit appartement.

BELANGRIJKE KENMERKEN·      
- Woonoppervlakte: 54 m² ·         
- Aantal slaapkamers: 2·      
- Servicekosten €141,- per maand·     
- Energielabel A
- Centrale ligging in Almere Poort

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 192

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 192

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere