Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW HUIS IN TUSSEN DE VAARTEN ZUID

Welkom bij deze veelzijdige woning in de gewilde wijk Tussen de Vaarten Zuid! Ideaal voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben, stadsmensen die de voorzieningen van de stad dichtbij willen, en mensen die levensloopbestendig willen wonen. Tussen de Vaarten Zuid, combineert deze woning de rustige sfeer van een natuurlijke omgeving met de levendigheid van de stad binnen handbereik. Deze woning biedt alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een fantastische ligging.

HIGHLIGHTS

* Ruim 160m² woonoppervlak op een perceel van 247m²
* Energiebewust: Energielabel A met 18 zonnepanelen.
* Oprit voor 2 auto's en een royale garage
* Multifunctionele voorkamer, in te richten als thuiswerkplek of slaapkamer met badkamer.
* Halfvrijstaande woning, garage geschakeld
* Rustige doodlopende straat

EEN WARM WELKOM IN JOUW NIEUWE WOONHUIS

Stel je voor: je rijdt de rustige, groene wijk Tussen de Vaarten Zuid binnen en parkeert je auto op jouw eigen oprit. De strakke lijnen en moderne uitstraling van de woning vallen direct op. De ruime hal, voorzien van een modern toilet en de trapopgang naar boven, leidt je naar de tuingerichte woonkamer.

De woonkamer voelt licht aan dankzij de grote ramen die een uitzicht bieden op tuin. De Jatoba houten vloer geeft de ruimte een elegante en warme uitstraling. Hier kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag, terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin. De keuken, is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en een granieten blad.

Aan de voorzijde van de woning vind je een multifunctionele ruimte. Perfect als kantoor voor de thuiswerker, maar net zo geschikt als extra slaapkamer met badkamer voor levensloopbestendig wonen of voor gasten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze ruimte biedt ook toegang tot de garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft zelfs een vliering, ideaal als extra slaapgedeelte of speelhoek voor de kinderen. De ruime badkamer is voorzien van een whirlpool ligbad, aparte douche, dubbel wastafelmeubel en toilet. Hier begin je de dag fris en ontspannen en eindig je de avond in alle rust.

De achtertuin is gelegen op het oosten en biedt altijd een zon en schaduwplek. Ook ligt er een fundering voor een eventuele uitbouw aan de achterzijde. De voortuin beschikt over een fijne zithoek en ruimte voor 2 auto's op eigen terrein. En de toegang tot de ruime garage.

MET DE KRACHT VAN DE ZON
Een duurzame keuze die zichtbaar is: 18 zonnepanelen sieren het dak en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de energiekosten. Dit is een toekomstgerichte investering die het milieu en de portemonnee ten goede komt. De woning beschikt over een energielabel A!

DE VOLLEDIGE WONING IN 100 WOORDEN

Welkom in jouw nieuwe huis, gelegen in de rustige en groene wijk Tussen de Vaarten Zuid. Deze woning biedt een lichte tuingerichte woonkamer met Jatoba houten vloer, een keuken met granieten blad en de nodige inbouwapparatuur, en een multifunctionele ruimte aan de voorzijde. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer met whirlpool ligbad. De woning heeft een eigen oprit voor twee auto's, een ruime garage en een tuin op het oosten. Energielabel A en 18 zonnepanelen maken deze woning compleet!

BIJZONDERHEDEN
- VVE bijdrage (onderhoud hofje) circa € 120,- per jaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 675

Overige

Perceel oppervlakte 247

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 675

Overige

Perceel oppervlakte 247

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere