Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op: Wegens grote belangstelling, plannen we momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer in. Je kunt je per mail aanmelden voor de interesselijst.

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een royale eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Deze instapklare woning in de Bouwmeesterbuurt biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met een moderne keuken en badkamer, vier ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin, is dit huis perfect voor jonge gezinnen. Bovendien geniet je van energiebesparende voorzieningen zoals kunststof kozijnen en een energielabel A. 

**HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING**
- Royale eengezinswoning met 4 slaapkamers
- Moderne keuken (2018) en badkamer (2020)
- Ruime en lichte tuingerichte woonkamer
- Diepe en verzorgde achtertuin met achterom en stenen berging
- Kunststof kozijnen en energielabel A
- Gelegen in de groene en kindvriendelijke Bouwmeesterbuurt

**VOLLEDIGE BESCHRIJVING**
Welkom in deze fantastische eengezinswoning, gelegen in de groene en kindvriendelijke Bouwmeesterbuurt. Dit huis biedt alles wat je nodig hebt om je meteen thuis te voelen. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een royale entree, waar je meteen de meterkast, het toilet en een handige trapkast vindt. De tuingerichte woonkamer is een oase van rust en comfort. Door de kunststof schuifpui heb je een prachtig uitzicht op de verzorgde achtertuin, waar je kunt genieten van zonnige dagen en gezellige avonden. De strakke PVC-vloer en nette wanden dragen bij aan het moderne interieur van de begane grond.

De open keuken, die in 2018 is geplaatst, vormt het hart van het huis. Met zijn grijs-witte kleurenschema en hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, koelkast met vriezer, vaatwasser en oven, is koken hier een feestje. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner voor vrienden en familie, deze keuken biedt alle mogelijkheden.

Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop met vaste bergkast, drie lichte en ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en strak stucwerk, waardoor ze een frisse en eigentijdse uitstraling hebben. De rolluiken aan de achterzijde en de kunststof dakkapel zorgen voor extra comfort en isolatie. De badkamer, vernieuwd in 2020, biedt een inloopdouche, wastafelmeubel, een raam voor natuurlijke ventilatie en een toilet.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en herbergt een vierde slaapkamer met een royale dakkapel, wat zorgt voor veel lichtinval en ruimte. De knieschotten bieden extra opbergruimte, perfect voor het opbergen van seizoensgebonden spullen of andere bezittingen. Op de voorzolder heb je plaats voor de wasmachine, mechanische ventilatie en de CV-ketel uit 2014, die geleased is voor circa €30 per maand.

De buitenruimte van deze woning is net zo indrukwekkend als de binnenkant. De diepe achtertuin is keurig bestraat en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl jij ontspant op het terras. De achterom maakt de tuin gemakkelijk toegankelijk, en de aangebouwde stenen berging met elektra biedt extra opslagruimte voor fietsen, tuingereedschap of andere spullen. De voortuin, eveneens bestraat, maakt het geheel compleet.

Deze royale eengezinswoning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een instapklare woning met moderne voorzieningen in een kindvriendelijke omgeving. De Bouwmeesterbuurt staat bekend om zijn groene karakter en biedt tal van speelgelegenheden voor kinderen, evenals goede scholen en voorzieningen in de nabijheid. Bovendien zorgt het energielabel A ervoor dat je profiteert van lage energiekosten en een duurzaam leefmilieu.

Plan direct online je bezichtiging in via onze website.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere