Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs! (starting price)

GEZINSVRIENDELIJKE OASE IN ALMERE BUITEN REGENBOOGBUURT
Welkom bij deze schitterende eengezinswoning in Almere Buiten Regenboogbuurt, waar comfort, ruimte en een kindvriendelijke omgeving samenkomen. Dit prachtige huis, ideaal voor jonge gezinnen en mensen die rust en ruimte zoeken, biedt een perfecte balans tussen modern gemak en een sfeervolle, groene omgeving. Met een overvloed aan lichtinval, vijf ruime slaapkamers en een riante achtertuin, is deze woning klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Parkeren op eigen terrein: Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats, je auto staat altijd veilig en dichtbij.
- Garage verdeeld in bijkeuken met wasmachine aansluiting en berging: Praktisch en handig, met ruimte voor al je huishoudelijke benodigdheden.
- Hal met prachtige vide met veel lichtinval: Een imponerende entree die direct een gevoel van ruimte en luxe geeft.
- Woonkamer met speelse erker, houtkachel, massief houten vloer en houthaard: Een warme en uitnodigende ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen.
- Inbouwkeuken in u-vorm met diverse inbouwapparatuur: Koken wordt een genot met moderne apparatuur zoals een koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigschouw.
- Eerste verdieping met 4 ruime slaapkamers en een recent gerenoveerde badkamer: Luxe en comfort met sfeervolle betegeling, douche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en natuurlijk ventilatie door het raam.
- Tweede verdieping met overloop, ketelruimte en ruime slaapkamer: Een lichte en ruimtelijke verdieping dankzij de vele ramen.
- Achtertuin op het Noord-Westen: Riant en veelzijdig, met terrassen, groen, een tuinhuis en veranda waar je tot in de late uurtjes kunt genieten.

EEN HUIS OM VAN TE DROMEN
Stap binnen in deze prachtige woning en ervaar direct het gevoel van thuiskomen. De ruime hal verwelkomt je met een prachtige vide en overvloedig daglicht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. De indrukwekkende vide creëert een lichte en open ambiance die je meteen omarmt.

In de woonkamer word je verrast door de speelse erker en de knusse houtkachel. De massief houten vloer voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de houthaard zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de koudere maanden. Hier kun je heerlijk ontspannen met een boek of samenkomen met familie en vrienden.

De moderne inbouwkeuken in u-vorm is een paradijs voor elke kookliefhebber. Met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigschouw, is koken hier een waar genoegen. De keuken biedt voldoende werkruimte en opbergmogelijkheden, waardoor het de ideale plek is om culinaire meesterwerken te creëren.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kledingkast en extra meubels. De recent gerenoveerde badkamer is werkelijk een oase van rust en comfort. De sfeervolle betegeling, ruime douche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en natuurlijk ventilatie door het raam maken deze badkamer tot een luxe toevluchtsoord.

De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en licht. De overloop geeft toegang tot de ketelruimte en een ruime slaapkamer. Dankzij de vele ramen geniet je hier van overvloedig daglicht, wat een aangename en lichte sfeer creëert.

De achtertuin, gelegen op het Noord-Westen, is een waar paradijs voor buitenliefhebbers. Met verschillende terrassen en groenvoorzieningen, is er altijd een plekje te vinden om te ontspannen. Het tuinhuis met veranda aan de achterzijde van de tuin is de perfecte plek om tot in de late uurtjes gezellig te borrelen of te genieten van een goed boek.

Deze woning biedt een woonoppervlakte van 167 m² en een perceeloppervlakte van 372 m², waardoor er genoeg ruimte is voor het hele gezin. Met vijf ruime slaapkamers is er voor ieder gezinslid een eigen plek om te ontspannen en tot rust te komen. Bovendien heeft de woning een energielabel A, wat betekent dat het energiezuinig en milieuvriendelijk is.

HIGHLIGHTS
- Parkeren op eigen terrein: Altijd een parkeerplaats beschikbaar, direct naast je huis.
- Garage met bijkeuken en berging: Praktisch en ruim, ideaal voor opslag en huishoudelijke taken.
- Hal met vide: Een lichte, open entree die een gevoel van luxe en ruimte creëert.
- Woonkamer met erker en houtkachel: Sfeervol en warm, met een massief houten vloer en houthaard.
- Moderne inbouwkeuken: Hoogwaardige apparatuur en veel werkruimte, perfect voor kookliefhebbers.
- Vier ruime slaapkamers en luxe badkamer op de eerste verdieping: Comfort en ruimte voor het hele gezin.
- Lichte tweede verdieping met ruime slaapkamer: Extra ruimte en daglicht, ideaal voor een werk- of hobbykamer.
- Riante achtertuin op het Noord-Westen: Veel groen, terrassen en een tuinhuis met veranda voor gezellige avonden.

Laat deze kans niet voorbijgaan! Deze woning biedt alles wat je zoekt en meer. Bezoek onze website voor meer informatie en om direct een bezichtiging in te plannen.

Bij thuiskomst hoef je nooit meer te zoeken naar een parkeerplek, want deze woning beschikt over een eigen parkeerterrein. Geen gedoe met overvolle straten of lange afstanden sjouwen met boodschappen, hier parkeer je altijd veilig en comfortabel direct naast je huis. Dit praktische voordeel biedt niet alleen gemak, maar ook een gevoel van veiligheid en zekerheid dat je voertuig altijd binnen handbereik is.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 651

Overige

Perceel oppervlakte 372

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 651

Overige

Perceel oppervlakte 372

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere