Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een fijn en licht 3-kamerappartement op de derde verdieping? Dit appartement heeft alles wat u nodig heeft. Met een eigen afgesloten berging in de onderbouw, hoeft u zich geen zorgen te maken over opbergruimte. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een ruime lichte woonkamer met een mooie parketvloer en een badkamer die volledig is betegeld en is voorzien van een wastafelmeubel en een fijne douche. Er is een apart toilet en de moderne keuken is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur. Perfect voor dagelijks gebruik! En dat is nog niet alles. Het balkon biedt een vrij uitzicht over het speelplein en het omliggende groen. De vloer is voorzien van tegels, ideaal voor iemand die houdt van een onderhoudsvrije buitenruimte. Dankzij de kunststof kozijnen met dubbel glas is het appartement ook goed geïsoleerd. De ligging is perfect! Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, van winkels en scholen tot het openbaar vervoer. Dit appartement is helemaal klaar om uw nieuwe thuis te worden!

INDELING:

Dit 3-kamerappartement is gelegen op de derde verdieping van een appartementencomplex met afgesloten toegang en een bellentableau bij de entree. In de centrale hal is er een trap naar de verdiepingen en de eigen afgesloten berging in de onderbouw. De meterkast bevindt zich naast de voordeur van het appartement in de centrale hal.

APPARTEMENT:
Bij binnenkomst van het appartement komt u in de hal die is voorzien van een plavuizen vloer, een kunststof schroten plafond met inbouw spots en de wanden zijn afgewerkt met granol. Vanuit de hal is er toegang tot het het toilet, de twee slaapkamers, de woonkamer en de keuken. Het toilet is volledig betegeld en heeft een zwevend toilet en inbouw spots in het plafond. Tevens bevindt zich hier de watermeter. De twee slaapkamers zijn licht en praktisch, met een laminaatvloer, behang op de wanden en kunststof kozijnen met dubbel glas, zodat u hier lekker rustig kunt slapen. De aparte keuken is van alle gemakken voorzien en is aan beide zijden ingericht met een recht keukenblok met alle nodige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een afzuigkap, een oven, een koelkast en een vriezer. De keuken is uitgevoerd in een gemêleerd patroon, en de achterwanden zijn betegeld. Verder bevinden zich hier de Remeha CV-ketel (2023) en de aansluiting voor de wasmachine. De vloer in de keuken is voorzien van plavuizen, en het kunststof kozijn met deur naar het balkon is voorzien van dubbel glas. De ruime woonkamer heeft een parketvloer, granol op de wanden, en een kunststof schroten plafond met inbouw spots. De kozijnen aan zowel de voor- als de achterzijde zijn van kunststof en hebben dubbel glas. De aanwezige schouw is niet meer in gebruik, maar zorgt wel voor een extra gezellig accent. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de volledig betegelde badkamer, die is uitgerust met een wastafelmeubel en een douche met zowel een handdouche als een regendouche. Het plafond is voorzien van inbouw spots, en het kunststof kozijn is dicht gezet, maar heeft bovenin een smal raam voor natuurlijk licht.

EXTERIEUR:
Het balkon aan de achterzijde is voorzien van een praktische tegelvloer, waardoor het makkelijk schoon te houden is. Daarnaast biedt het een vrij uitzicht over het speelplein en het omliggende groen.

LIGGING:
De ligging is ideaal en alles wat u nodig heeft is binnen handbereik. Zoals supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, goede scholen voor de kinderen en groene parken om lekker te ontspannen. De buurt heeft een fijne, rustige sfeer, maar er is ook snel toegang tot het stadsleven. Met treinstations en busverbindingen op korte afstand, reist u moeiteloos door de stad. Het is hier genieten van de rust van een woonwijk met alle voordelen van het stadsleven om de hoek.

GOED OM TE WETEN:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Eigen afgesloten berging in de onderbouw
- Verwarming en warm water doormiddel van een CV-ketel (2023)
- Actieve VVE (bijdrage € 129,88 per maand)
- Gelegen op eigen grond
- Betaald parkeren voor de deur, maar de mogelijkheid is er om een parkeervergunning aan te vragen
- Bouwjaar 1962
- Energielabel E
- Oplevering in overleg

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Rotterdam van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Rotterdam omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 209
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 209
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars