Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bezichtigingen voor deze woning worden georganiseerd op 1 en 2 november, een afspraak kunt u maken via onze website.

Stap binnen in dit warme, sfeervolle appartement aan de Prins Hendrikstraat 11-B, gelegen op het gezellige Noordereiland. Dit karakteristieke appartement uit 1951 straalt huiselijkheid en comfort uit en is met zijn charmante details de perfecte plek om je thuis te voelen.

De ruime woonkamer van maar liefst 31 m² is een heerlijke plek om te ontspannen. Door het vele natuurlijke licht en het rustige uitzicht op een groen plein voelt deze ruimte als een oase van rust na een drukke dag in de stad. De gesloten keuken is volledig uitgerust, inclusief vaatwasser en een Miele was/droogcombinatie met stoomfunctie. Hier kook je met gemak en geniet je van samen zijn in een intieme setting.

Het zonnige balkon op het zuidwesten biedt een prachtig uitzicht op de iconische Erasmusbrug, “De Zwaan.” Hier geniet je ’s middags en in de vroege avond van de zon, perfect voor een ontspannen moment met een goed glas wijn.

Dit goed onderhouden 3-kamer appartement (ca. 75 m²) beschikt over drie slaapkamers, ideaal als logeerkamer, thuiskantoor of voor extra opbergruimte. Kamer nummer 2 is compleet ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast en een bureau, maar er zijn ook aanpassingen mogelijk zoals een op maat gemaakte hoogslaper om meer ruimte te creëren.

Naast de rust en het comfort van het appartement, biedt de omgeving van het Noordereiland een mix van creativiteit en stadse gezelligheid. Je vindt hier pop-up restaurants, koffietentjes en supermarkten op loopafstand. Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de watertaxi, en met de fiets ben je binnen enkele minuten in het centrum, de Oude Haven, of bij het Erasmus College. De ontsluiting naar zowel het zuiden als noorden van Rotterdam maakt woon-werkverkeer makkelijk en snel.

Wat dit appartement extra bijzonder maakt, is de grote berging van ca. 16 m² in het souterrain, perfect voor al je opslag. Bovendien zorgen de extra geïsoleerde plafonds en vloer voor een aangename, stille woonervaring.

Dit is niet zomaar een huis, maar een plek om thuis te komen. Benieuwd naar de charme van dit appartement? Maak snel een afspraak en ontdek het zelf!

*Woonoppervlakte: ca. 73 m²
*3 slaapkamers: Ideaal voor een gezin, werkruimte of logeerkamer
*Ruime keuken: Gesloten keuken met voldoende ruimte om lekker te koken
*Balkon op het zuidwesten: Geniet van de zon met prachtig uitzicht op de Erasmusbrug
*Energielabel C: Een goed geïsoleerde woning die energie-efficiënt is
*Geluidsisolatie: Extra geïsoleerde plafonds en vloer voor optimaal wooncomfort
*Actieve en gezonde VvE: Alles goed geregeld, voor zorgeloos wonen
*Nieuwe groepenkast en zekering-automaten.
*Goede locatie: Dichtbij alle voorzieningen, leuke horeca en de stad, maar toch rustig gelegen zonder inkijk


Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze advertentie is met grote zorg samengesteld, er kunnen echter altijd fouten zijn ingeslopen. Deze tekst moet daarom uitsluitend gezien worden als uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 236
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 236
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

HUIZEN010 Makelaardij