Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk ruim driekamer hoekappartement met balkon op de zevende verdieping gelegen in het Lloydkwartier met een prachtig uitzicht over de Sint-Jobshaven en de Maas. Het appartement is keurig onderhouden en beschikt over een royale woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, een badkamer en een eigen berging en parkeerplaats. Door de hoekligging heeft dit appartement extra veel ramen in de woonkamer en daarmee heel licht. Het appartementencomplex 'Hollandia' wordt zeer goed onderhouden en is gelegen op een prachtige locatie aan de Sint-Jobshaven in de directe omgeving van restaurants, cafés, winkels en openbaar vervoer (tram, metro en watertaxi/bus). Tevens zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum, Erasmus MC, de Euromast met het daarnaast gelegen park en diverse uitvalswegen. Kortom een fantastisch gebied om te wonen, werken, recreëren en bovendien een prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Indeling Begane grond: Centrale afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, gemeenschappelijke fietsenberging, trappenhuis en liften naar de appartementen. In de onderbouw bevindt zich de afgesloten parkeergarage met een eigen plaats.

Eerste verdieping: Eigen bergingsruimte.

Zevende verdieping: Ruime entree/hal, separaat toilet geheel betegeld met fonteintje, inpandige berging met wasmachineaansluiting en toegang tot overige vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde met een prachtig uitzicht over de Sint-Jobshaven en de Maas. Via twee aparte loopdeuren is vanuit de woonkamer het ruime balkon op het zuidwesten te bereiken. De open keuken is uitgerust met een granieten aanrechtblad en is van alle gemakken voorzien, zoals een inductiekookplaat, een oven, een koelkast en een vaatwasser. Beide slaapkamers zijn aan de zijkant gelegen en zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, separate douche en wastafel.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 2006; - Gelegen op eigen grond; - Ruim balkon op het zuidwesten; - Uitzicht over het water van de Sint-Jobshaven en de Maas; - Goed functionerende en actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 202,31 per maand; - Verwarming en warm water middels stadsverwarming met vloerverwarming in alle kamers; - Volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas; - Energielabel A; - Eigen berging op eerste verdieping; - Eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage; - Verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond, er wordt in verband hiermee "een niet zelf bewoond clausule" opgenomen in de koopakte; - Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam