Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volledig Gerenoveerde Benedenwoning in Rotterdam

Ontdek deze prachtig gerenoveerde benedenwoning in het hart van Rotterdam! Het adres van dit appartement is Volmarijnstraat 152-C, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam. De woning is onlangs volledig gerenoveerd tot in de puntjes en is nu volledig geïsoleerd en gasloos, waardoor het energielabel C heeft.

Moderne Stadswoning - Alles Is Nieuw!

Deze benedenwoning in het centrum van Rotterdam is ideaal voor starters die op zoek zijn naar een eigentijdse woning. De ligging in het centrum biedt talloze mogelijkheden voor vertier en gemak. Van trendy winkels tot gezellige cafés en restaurants; alles is binnen handbereik.

Direct Opleverbaar!

Stap binnen in deze lichte en luchtige benedenwoning en laat je verrassen door de moderne afwerkingen en slimme indeling. De woning is direct opleverbaar, dus je kunt snel genieten van je nieuwe thuis!

Grijp deze unieke kans aan om in het bruisende hart van Rotterdam te wonen. Deze volledig gerenoveerde benedenwoning is perfect voor starters die op zoek zijn naar een moderne en energiezuinige woning in een stadse omgeving. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Gelegen in het souterrain met een VVE in opstartfase. Woning heeft een 2-tal slaapkamers aan de achterzijde. Een woonkamer aan de voorzijde gelegen met een open keuken. De woning is voorzien van elektrische verwarmingen en is volledig geïsoleerd.

Kadastraal bekend; het één/vierde (1/4e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het recht van erfpacht, eindigend op éénendertig december tweeduizend drieënnegentig, van een perceel grond, gelegen te Rotterdam, aan de Volmarijnstraat, eigendom van de gemeente Rotterdam, met de rechten van de erfpachter op het voormelde daarop gestichte gebouw met toebehoren, plaatselijk bekend Volmarijnstraat 152abc te 3021 XZ Rotterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Delfshaven, sectie C, nummer 383, groot tweeënnegentig centiare (92ca), van welk recht van erfpacht de verplichting tot betaling van een jaarlijkse erfpachtcanon is afgekocht tot en met éénendertig december tweeduizend vierenveertig en welke erfpachtcanon ten tijde van de afkoop tweehonderdachtentachtig euro en dertien eurocent (€ 288,13) per
jaar bedroeg;
•Erfpacht afgekocht tot en met 31-12-2044
•Bouwjaar: 1898 (2024 volledig gerenoveerd)
•Woonoppervlak: circa 51,5m² (inhoud: 168m³)
•VVE bijdrage op dit moment niet actueel, de VVE is net ingeschreven.
•Verwarming d.m.v. elektrische verwarmingen
•Kunststof en houten kozijnen met HR++glas
•Energielabel C
•Oplevering kan direct

•De woning wordt verkocht zonder vragenlijst en lijst van zaken i.v.m. niet bewonings-clausule die ook wordt toegevoegd.
In de koopakte wordt een niet-bewoningsclausule opgenomen

•In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.

•Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

•Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1898
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1898
Woon oppervlakte 51.5
Inhoud woonhuis 168
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Dwarskap
Hellend dak pannen
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1898
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1898
Woon oppervlakte 51.5
Inhoud woonhuis 168
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Dwarskap
Hellend dak pannen
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaar André