Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

SCHITTEREND SFEERVOL 5 KAMERAPPARTEMENT in dit fraaie en goed onderhouden vijf kamer appartement gelegen op de tweede verdieping. het appartement is voorzien van een royale kamer en suite voorzien van schuifseparatie met glas in lood deuren en vaste kasten, moderne keuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer en achtergelegen riant ingebouwd terras aan de huiskamer en daarnaast een tweede balkon die vanuit twee slaapkamers bereikbaar is. De woning is voorzien van een berging op straatniveau aan de achterzijde.
Indeling:
Via Haags portiek naar de eerste verdieping. Entree appartement. Trap naar woonverdieping hal met modern toilet en toegang tot de badkamer drieslaapkamers en huiskamer. Woonkamer en suite voorzien van originele schuifseparatie met glas in lood deuren en vaste kasten, openslaande deuren naar het balkon. Keuken met inbouw apparatuur te weten: oven, koelkast, wasmachine, vaatwasser, 5 pits gaskomfoor en afzuigkap. Badkamer met douche en wastafel.
Locatie:
Gelegen in de Vruchtenbuurt, een populaire wijk vanwege de nabijheid van het strand en de duinen, evenals de gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum. De woning ligt op ongeveer 15 minuten fietsafstand van het centrum van Den Haag en op korte afstand van het strand van Kijkduin. Is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en buslijnen die verbindingen bieden naar het centrum van Den Haag, het Centraal Station en andere delen van de stad. In de Vruchtenbuurt zijn diverse winkels te vinden. Langs de Vlierboomstraat en de Appelstraat bevinden zich verschillende lokale winkels. Daarnaast zijn ook de gezellige Fahrenheitstraat en het winkelcentrum Savornin Lohmanplein op loopafstand. Voor sportliefhebbers zijn er diverse mogelijkheden in de buurt. Al met al biedt de Vruchtenbuurt in Den Haag een aangename woonomgeving met goede voorzieningen.
Dit appartement heeft een eigen fietsenberging.
VOOR AFMETINGEN ZIE PLATTEGROND.
Bijzonderheden:
- Woning 2018 volledig gerenoveerd (bedrading, leiding, stucwerk, badkamer, keuken)
- Verwarming via Intergas cv-ketel uit 2019; ( huur 30 euro pm)
- Actieve VvE; bijdrage € 90,- per maand;
- Woonoppervlakte ca. 100 m² (NEN 2580);
- Eigen grond;
- Bouwjaar: 1934;
- In verband met het bouwjaar van de woning zal de kwaliteit van de woning in de NVM koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen;
- Oplevering in overleg.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 353

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 353

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Wooninfluencers

Laden..