Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kosten nog moeite zijn gespaard om het appartement er zo fantastisch mogelijk te laten uitzien. Het appartement is in 2017 volledig verbouwd. Werkelijk, aan alles is gedacht om de ruimtes efficiënter in te delen. Op het ZW gelegen balkon met elektrische zonwering, m.a.w. de gehele dag zon. Dit appartement heeft ook nog een eigen parkeerplaats! Geen inkijk, superprivacy, leuke gezellige buurt. Op een paar minuten afstand ligt de Bosjes van Pex, diverse sportverenigingen, winkelstraten en het strand.

Bezoekers kunnen zich o.a. aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Ivo van LaCle (zie site van de makelaar). Bij voorkeur niet bellen.


Gesloten portiek, entreehal naar bergingen, trappenhuis en de lift. Entree van de woning op de tweede verdieping, meterkast (nieuwe meterkast 8 groepen met aardlekschakelaar), modem, planken aangebracht t.b.v. schoenen in meterkast.
Woonkamer met weids uitzicht richting de Zonnebloemschool. Heerlijk zonnig balkon gelegen op het Zuid-Westen.
Keuken met losse vaatwasser, magnetron en oven, gasfornuis met 5-pitten (90 cm, wok pit aan de zijkant), grote rvs schouw (recirculatie) van 90 cm, draagmuur is ondersteund middels lig balk + staande portalen, nieuwe muur geheel geïsoleerd, opstelplaats Cv-ketel, verlichting onder de kastjes met 1 schakelaar te bedienen, balkondeur.

Badkamer. Inloopdouche met zitgedeelte, breed wastafelmeubel met spiegel met ingebouwde verlichting, opstelplaats droger, mechanische afzuiging, nieuwe muur gemaakt t.b.v. uitbreiding badkamer, geïsoleerd verlaagd plafond incl. led – verlichting, waterleidingen 2017, design radiator.
Tweede badkamer met zwevend toilet, ligbad met douche, fontein met spiegel, mechanische afzuiging, nieuwe muur geheel geïsoleerd, verlaagd plafond incl. led – verlichting, design radiator.
Slaapkamer 1 voorzijde, verbonden met de woonkamer, walk-in closet met schuifdeur, vaste kast en balkondeur.
Slaapkamer 2 achterzijde. Deur naar balkon achter.
Slaapkamer 3 met 60 cm versmald i.v.m. uitbreiding keuken, nieuwe radiator.
Berging geschikt voor aan een zijde een opbergrek en ca. 3 fietsen
Vaste eigen parkeerplaats op eigen terrein en kan worden afgesloten middels een autobeugel.





Op het ZW gelegen balkon met elektrische zonwering, m.a.w. de gehele dag zon. Vanuit de 3 ruimten achter toegang tot het achterbalkon, ligging NO me vrij uitzicht op de fraaie eigen tuin en sportvelden.

Keuken: Keuken met losse vaatwasser, magnetron en oven, gasfornuis met 5-pitten (90 cm, wok pit aan de zijkant), grote rvs schouw (recirculatie) van 90 cm, draagmuur is ondersteund middels lig balk + staande portalen, nieuwe muur geheel geïsoleerd, opstelplaats Cv-ketel, verlichting onder de kastjes met 1 schakelaar te bedienen, balkondeur.
Badkamer: Twee badkamers. Badkamer. Inloopdouche met zitgedeelte, breed wastafelmeubel met spiegel en verlichting, opstelplaats droger, mechanische afzuiging, nieuwe muur gemaakt t.b.v. uitbreiding badkamer, geïsoleerd verlaagd plafond incl. led – verlichting, nieuwe waterleidingen 2017, design radiator.
Tweede badkamer met zwevend toilet, ligbad met douche, fontein met spiegel, mechanische afzuiging, nieuwe muur geheel geïsoleerd, verlaagd plafond incl. led – verlichting, design radiator.
Berging: Berging geschikt voor aan een zijde een opbergrek en ca. 3 fietsen
Electra: Meterkast met 8 groepen, aardlekschakelaar, nieuwe schakelkast, H&L tariefmeter
Verwarming: Combiketel bouwjaar 2017
Isolatie: Geheel dubbel glas. Kunststof kozijnen voor, houten kozijnen achter.
Staat van onderhoud binnen: Goed, in 2017 is het volgende gedaan: Nieuwe CV installatie incl. radiatoren, meterkast en elektrische installatie, voorzijde kunststof kozijnen met HR++ glas, stucwerk, keuken en 2 badkamers en elektrische zonwering voorzijde.
Staat van onderhoud buiten: Goed, gevelrenovatie gedaan in 2020. In het komende jaar staat het onderhoud aan het dak gepland.
Parkeermogelijkheden: Goed, parkeren op eigen terrein op een eigen parkeerplaats en op straat via een bewonersvergunning.
Bereikbaarheid: Het openbaar vervoer stopt om de hoek met buslijn 24 en Randstad Rail 3 en de doorgaande wegen zijn via de S200 (Hubertus tunnel en Westland route) op acceptabele aanrijdafstand.
Ligging: De Zonnebloemstraat ligt in de geliefde Bloemenbuurt, een groene, ruim opgezette woonwijk die zijn oorsprong vindt in de jaren '20. De gunstige locatie spreekt veel mensen aan.
In de omgeving zijn veel groenvoorzieningen zoals bijvoorbeeld de Bosjes van Pex en de Bosjes van Poot. En vanuit de Zonnebloemstraat is het strand op acceptabele wandelafstand. Ontspannen in de omgeving is ook op andere manieren mogelijk. In de directe omgeving liggen meerdere soorten sportverenigingen, zoals voetbal-, cricket-, tennis-, korfbal- en softbalverenigingen. Een divers winkelaanbod in de Goudsbloemlaan, Fahrenheitstraat, Thomsonlaan, Vlierboom- en Appelstraat, De Savornin Lohmanplein winkelcentrum.
Dichtbij de European en/of International School of The Hague, naast een lagere en een middelbare school.
VvE: Actieve V.v.E.; bijdrage € 220 p/m, 23/208-ste aandeel in de VvE, nrs. 139/159
inschrijving KvK: ja, jaarlijkse vergadering: ja, periodieke bijdrage: ja, reservefonds: ja,
opstalverzekering: ja,
-Onderhoudsplan: ja, betreft echter nog de periode van 2012 t/m 2021.
-Beheer via VvE Beheer Haaglanden.
-Deuren en raamkozijnen zijn individueel.
Erfpacht: Het betreft een tijdelijk erfpachtrecht uitgegeven onder de voorwaarden van 1923. De canon bedraagt momenteel € 33,35 per half jaar achteraf. Het erfpachtrecht eindigt op 31-12-2027.
Heruitgifte erfpacht: Eind 2027 wordt de erfpacht omgezet in eeuwigdurende erfpacht. De gemeente heeft recentelijk een offerte opgesteld voor heruitgifte in erfpacht (afkoopsom op 01-01-2028 is € 37.620 eenmalig of een jaarlijkse canon van € 1.580,04 tegen het actuele canonpercentage).
Clausules: In onze koopovereenkomst worden verkoopclausules opgenomen. Ouderdomsclausule i.v.m. bouwjaar is standaard van toepassing
Energieprestatiecertificaat: label D geldig tot 11-08-2028. Betreft een energielabel oude stijl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 305
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 305
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

LaClé Makelaars