Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bachplein 461
Een prachtig 3 kamer appartement op de 2e woonlaag in de gewilde woonwijk Groenoord. Het appartement is voorzien van een ruim, groen balkon met een mooi groen uitzicht waar u de dagen heerlijk kunt afsluiten. De woning is goed onderhouden en voorzien van een ruime berging op de begane grond.
De locatie van de woning kan bijna niet beter. Het winkelcentrum “Hof van Spaland” en het openbaar vervoer liggen binnen 5 minuten loopafstand. Zo bevindt u zich binnen 10 minuten in het historisch centrum van Schiedam en binnen 30 minuten in het centrum van Rotterdam. Tevens zijn er meerdere scholen in de buurt, variërend van basisscholen tot een middelbare school. Ook zijn er meerdere parken, zoals het Kethelpark en het Beatrixpark, en natuurgebieden in de buurt die met elkaar verbonden zijn waardoor U eindeloos kunt wandelen. Dit maakt de locatie ideaal voor gezinnen, hondenbezitters, of iedereen die van rust en natuur houdt.


Begane grond:
Afgesloten entree met intercominstallatie. Centrale entree met brievenbussen, 2 liften en toegang tot de bergingen.

2e verdieping:
Entree appartement, tochtportaal. Ruime hal, meterkast en toegang tot alle vertrekken. De (woon) keuken ligt aan de galerijzijde en is voorzien van een frisse, landelijke keuken met inbouwapparatuur: vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een (huur) boiler. De chique badkamer is voorzien van een toilet, ruime inloopdouche en een wastafel. De ruime woonkamer is ca. 29m² en geeft toegang tot het balkon. Het balkon van ca. 14m² is woningbreed en gelegen op het oosten met een mooi groen uitzicht. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van respectievelijk ca. 9m². en 18m².

Bijzonderheden:
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbest clausule van toepassing;
- Het appartement is gelegen in Groenoord en maakt onderdeel uit van het plan "Nieuwe Energie voor Groenoord".

Overige:
- Oplevering in overleg;
- Energielabel E;
- Afgekochte erfpacht tot 31-12-2048;
- Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk;
- Mogelijk om gemeubileerd te kopen (exclusief TV, computerschermen, PlayStation en printer) te kopen voor €2500 op de vraagprijs.
- Bijdrage VvE € 253,59 per maand incl. voorschot stookkosten;
- Verwarming middels blokverwarming. Warm water boiler (huur);
- Voorzien van dubbel glas;
- Gebruiksoppervlak ca 88 m2

English
A beautiful 3-room apartment on the 2nd floor in the popular residential area Groenoord. The apartment has a spacious, green balcony with a beautiful green view where you can end the days wonderfully. The house is well maintained and has a spacious storage room on the ground floor.
The location of the house could hardly be better. The shopping center “Hof van Spaland” and public transport are within a 5-minute walk. You will be in the historic center of Schiedam within 10 minutes and in the center of Rotterdam within 30 minutes. There are also several schools in the area, ranging from primary schools to a secondary school. There are also several parks, such as the Kethel Park and the Beatrix Park, and nature reserves, in the area that are connected to each other, allowing you to walk endlessly. This makes the location ideal for families, dog owners, or anyone who loves peace and nature.

Ground floor:
Closed entrance with intercom system. Central entrance with mailboxes, 2 elevators and access to the storage rooms.

2nd floor:
Entrance apartment, tour portal. Spacious hall, meter cupboard and access to all rooms. The (living) kitchen is located on the gallery side and is equipped with a fresh, country kitchen with built-in appliances: dishwasher, 5-burner gas hob, extractor hood, oven and a (rental) boiler. The chic bathroom has a toilet, spacious walk-in shower and a sink. The spacious living room is approximately 29m² and gives access to the balcony. The balcony of approximately 14m² is house-wide and located on the east with a beautiful green view. The apartment has 2 bedrooms of approximately 9m² respectively. and 18m².

Details:
- Old age clause applies;
- Asbestos clause applies;
- The apartment is located in Groenoord and is part of the "New Energy for Groenoord" plan. Other: -Delivery in consultation;
- Energy label E;
- Purchased leasehold until December 31, 2048;
- Delivery in consultation, possible at short notice;
- Possible to buy inclusive forniture (exclusive TV, Playstation, computer screens and printer) for €2500 on top of the asking price)
- VvE contribution € 253.59 per month incl. advance payment for heating costs; -Heating through block heating. Hot water boiler (rental);
- Equipped with double glazing;
- Usable area approximately 88 m2



Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Aan park Ja
Bosrijk Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Aan park Ja
Bosrijk Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--