Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale tussenwoning op mooie locatie in de wijk IJsselveld!

Wonen in ruimte en rust! Deze fijne tussenwoning straalt precies dat uit. Met maar liefst 139 m² aan woonoppervlak en een inhoud van 490 m³, is dit dé ideale gezinswoning met meer dan genoeg plek voor iedereen. En de locatie? Die is perfect! Gelegen in een gezellig hofje, met vrij uitzicht op een grasveld waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Op slechts 5 minuten loopafstand vind je het recreatiegebied De Nedereindse Plas, en ook het winkelcentrum "Clinckhoeff", openbaar vervoer, basisscholen én uitvalswegen zijn binnen handbereik. Het bruisende centrum van IJsselstein is bovendien slechts 5 minuten fietsen!

Deze woning heeft het allemaal: een voor- en achtertuin, een ruime doorzonwoonkamer van ca. 31,8 m², een halfopen keuken, maar liefst vijf royale slaapkamers, een badkamer én voldoende bergruimte.

Indeling: Begane grond: Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime entree met meterkast, toilet met fontein en de trap naar de eerste verdieping. Via de hal bereik je de lichte en royale woonkamer (ca. 31,8 m²), met aan de voorkant vrij uitzicht op het groene hofje en aan de achterzijde zicht op de zonnige tuin. De sfeervolle hardhouten vloer maakt het plaatje compleet. Aan de tuinzijde ligt de halfopen keuken, die eenvoudig is uitgevoerd maar qua ruimte veel potentie biedt. Via de keukendeur stap je zo de zonnige achtertuin in.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers (respectievelijk 17, 14.4 en 8.6 m²), een badkamer met ligbad en douche en een tweede toilet met fontein. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen wastafel . De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

Tweede verdieping: De tweede verdieping biedt nog eens twee ruime slaapkamers van elk ca. 11,2 m², beide met een dakkapel (geplaatst in 2017) voor extra licht en ruimte. Op de voorzolder is er plek voor de wasmachine/droger en staat de CV-installatie (Atag 2017). Ook deze verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Tuin: De zonnige achtertuin, gelegen op het zuidoosten, biedt de hele dag door zon en veel privacy. Achterin de tuin vind je een handige stenen berging met achterom. De voortuin zorgt voor een warme ontvangst bij thuiskomst.

Bijzonderheden: • Royale eengezinswoning met een woonoppervlak van ca. 139 m² en inhoud van ca. 490 m³; • Maar liefst vijf ruime slaapkamers; • Gelegen aan een rustig, groen hofje met grasveld; • Deels voorzien van dubbel glas; • Energielabel D; • Nabij alle voorzieningen, uitvalswegen en recreatiegebied De Nedereindse Plas; • Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij