Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek groot familiehuis in de rustige, kindvriendelijke wijk Fokkesteeg.

Je valt van de ene verrassing in de andere bij deze woning aan de Graaf Diederiklaan 31! Het woonoppervlak van 233 m2 én de inhoud van 827 m3 verraadt het al: deze woning biedt heel veel ruimte! De gezellige woon/eetkamer en half-open keuken is het hart van het huis. Hier geniet u van het eten aan de grote eettafel of de gezelligheid rond de haard. Op de twee verdiepingen bevinden zich maar liefst 6 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles bij elkaar maakt deze woning perfect voor grote gezinnen, hobby én werkruimte aan huis! De besloten tuin biedt volop privacy en is een ideale plek om buiten te ontspannen, te tuinieren of te spelen met de kinderen.

De locatie De woning ligt aan een rustig en kindvriendelijk woonerf in de wijk Fokkesteeg, op loopafstand van het oude dorp Vreeswijk. Dit prachtige, authentieke stukje Nieuwegein is een belevenis op zich met winkels, gezellige horeca en vele activiteiten zoals Koningsdag, de jaarlijkse braderie en niet te vergeten het prachtige “Vreeswijk bij Kaarslicht” De straten, kaden, sluizen, schepen en historische gevels worden dan feeëriek verlicht door duizenden brandende kaarsen en fakkels. Het gezellige stadscentrum van Nieuwegein “Cityplaza” ligt op enkele minuten rijden. Hier vind je een breed aanbod aan winkels, restaurants en een theater. De uitvalswegen A2 en A27 liggen op korte afstand, met het OV (bus en sneltram) is Utrecht goed bereikbaar.

Indeling: Begane grond: Ruime entree met toegang tot de meterkast met stadsverwarming, het toilet met fontein, garderobe, open trap naar de eerste verdieping en toegangsdeur naar de woon/eetkamer met half-open keuken. In het verleden is de garage bij de keuken getrokken waardoor er een ruime eetkamer is ontstaan met plek voor een grote eettafel. De zithoek is gezellig gesitueerd rond de centrale haardpartij met inzethaard. Vanuit de woonkamer en keuken komt u via een loopdeur in de besloten achtertuin. De keuken is voorzien van een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals een quooker, combi-oven/magnetron, koel/vriescombinatie, vaatwasser en inductie-kookplaat.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de ruime berging. Een prima plek voor alle fietsen, kussens en hobbyspullen. Deze berging is via een loopdeur ook bereikbaar vanaf de voorzijde van de woning.

De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping: (geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer) De open trap in de entree brengt ons naar de ruime overloop met een kast voor wasmachine- en droger. Vanaf de overloop is er toegang tot een tweede toilet, een bergkast en 4 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer (ca. 18,1 m2) beschikt over een balkon (Oosten) waar u heerlijk kunt genieten van de ochtendzon. Naast de hoofdslaapkamer ligt de badkamer, deze is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel en handdoekradiator. Slaapkamer 2 (ca. 10,7 m2) ligt aan de voorzijde van de woning, slaapkamer 3 (ca. 11,1 m2) ligt aan de achterzijde van de woning. De vierde slaapkamer (ca. 14,9 m2) beschikt over een eigen, zonnig balkon. (Zuidwest).

2e verdieping: Via een vaste trap komen we op de tweede verdieping. Hier bevinden zich, gezellig onder de schuine kap, 2 grote slaapkamers (ca. 17,5 en 16,8 m2), een werkkamer, een tweede badkamer en zeer veel bergruimte in de bergkast en onder de schuine kap. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en bergmeubel. De werkkamer ligt tussen de 2 slaapkamers en is ook een heerlijke chill-plek met kitchenette (mini-keuken met gootsteen en 2-pits inductiekookplaat).

De tuin: De woning beschikt over een voortuin en een besloten, onderhoudsarme achtertuin met achterom. Op ieder moment van de dag kunt u op een van de terrassen heerlijk van de zon genieten.

Bijzonderheden: - Zeer ruime woning, woonoppervlak 233 m2, inhoud 827 m3; - 6 slaapkamer, een werkkamer en 2 badkamers; - 2 balkons grenzend aan slaapkamers; - Gehele 1e verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer; - Verwarming en warmwater d.m.v. stadsverwarming met boiler; - Gehele begane grond is voorzien een plavuizen vloer met vloerverwarming; - Woning heeft 4 zonnepanelen; - Voorzien van energielabel B; - Gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving; - Het gezellige Vreeswijk met alle voorzieningen is op loopafstand; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 233
Inhoud woonhuis 827

Overige

Perceel oppervlakte 240

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 233
Inhoud woonhuis 827

Overige

Perceel oppervlakte 240

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij