Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan de Dominicushof in Vianen ligt deze karakteristieke eengezinswoning. Dominicushof 36 is een hoekwoning met een woonoppervlakte van circa 123 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 345 m2. De woning is gebouwd in 1973, is uitstekend onderhouden en heeft een definitief energielabel B. Heeft een stenen schuur van 3 x 3 1/2 m voor de fietsen en opslag tuinspullen.

De badkamer is nog in oude staat douch toilet wastafel. De warmwatervoorziening en de verwarming in de badkamer kan op gas en eveneens op elektra. Er zijn in de badkamer twee handdoeken radiatoren 1 op de cv en de andere op elektra.

Vergeleken met de straat is de woonoppervlakte van deze woning 5.1% groter dan het gemiddelde. Als we naar het perceel kijken is dit 111.7% groter dan het gemiddelde. Het is hiermee één van de grotere percelen van de straat. Het energielabel B is beter dan het gemiddelde label (C) in de straat.

Dominicushof 36 is gelegen in de fijne buurt Monnikenhof centrum. Dit is een kindvriendelijke omgeving met naar verhouding veel families. Er is een groot grasveld met speeltoestellen voor de kinderen in het hofje. Ook is het een rustige omgeving gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Verder ligt de woning aan een hofje geen doorgaande weg, vlakbij het centrum en in een woonwijk. Praktisch geen verkeer.

De woning goed bereikbaar met veel faciliteiten in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Vianen, fietsafstand van een supermarkt. Tevens is de eerste uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling:
de woning bestaat uit vijf kamers waarvan vier slaapkamers. Een grote woonkamer met open keuken. Daarnaast is er een badkamer met douch cabine, toilet, wastafel.
De trappen huizen zijn afgesloten met deuren zodat er geen warmte verloren gaat.
De ene helft van de voorzolder aan de voorzijde van het huis word gebruikt als washok de wasmachine en droogtrommel staan op een professionele verhoging van 60 cm die bij het huis hoort eveneens de vouwtafel.
De andere helft van de voorzolder aan de achterzijde van het huis is in gebruik als een heel efficiënt ingericht kantoortje met daar een laag geplaatst Velux dakraam zodat als je zit te werken vrij uitzicht hebt over de wijk Monnikenhof en ook weer voorzien van airco, ruimtethermostaat en opbouw cv convector.

De hal op de eerste verdieping heeft 7 deuren die toegang bieden aan de badkamer, fitness ruimte, walk-in closet kamer, slaapkamer, trap naar beneden, trap naar boven, en een grote mooie opbergkast met planken.

(slaapkamer 1) op de eerste verdieping aan de achterzijde met het uitzicht op de prachtige tuin is de hoofd slaapkamer en de kamer is ook weer voorzien van airco, ruimtethermostaat en een nieuwe luxe digitale aangestuurde radiator. Nieuwkozijn is voorzien van een vast schuif hor.

(slaapkamer 2) aan de voorzijde van het huis op de eerste verdieping is ingericht als fitness ruimte en de kamer is ook weer voorzien van airco, ruimtethermostaat en een nieuwe luxe digitale aangestuurde radiator de airco's kunnen ook allemaal verwarmen. Nieuwkozijn is voorzien van een vast schuif hor.

(slaapkamer 3) aan de voorzijde van het huis op de eerste verdieping is ingericht als fitness ruimte en de kamer is ook weer voorzien van airco, ruimtethermostaat en een nieuwe luxe digitale aangestuurde radiator de airco's kunnen ook allemaal verwarmen. Nieuwkozijn is voorzien van een vast schuif hor.

De grote zolder kamer (slaapkamer 4) is zeer geschikt om te dienen als Atelier nu in gebruik als naai Atelier heeft 2 ruime opberg kasten met daar achter een luxe berging keurig geïsoleerd en afgetimmerd als magazijntje en de kamer is ook weer voorzien van airco, ruimtethermostaat en een nieuwe luxe digitale aangestuurde radiator in deze kamer een wastafel met warm en koud water op gas of elektra overal is beiden mogelijk. Nieuwkozijn is voorzien van een vast schuif hor.


De intreehal op de begane grond geeft toegang tot de stoppenkast en heeft ook een nieuwe radiator met een confessionele thermostaat knop zodat de hal altijd op een constante temperatuur ingesteld kan worden in de winter. (comfort voor de woonkamer)

De hal achter die ook toegang geeft naar de tuin (achterdeur heeft een vast schuif hor) toilet, ( is vernieuwd) en een grote opbergkast met planken in deze kast zit ook de verdeel unit van de vloerverwarming en het kruipluik. Deze hal heeft ook een nieuwe radiator met een confessionele thermostaat knop zodat de hal altijd op een constante temperatuur ingesteld kan worden in de winter. (comfort voor de woonkamer)

De woonkamer is ruim en open samen met de open keuken een zeer grote ruimte. De woonkamer kan verwarmd worden door vloerverwarming maar ook door middel van airco's. Er ligt een pvc vloer. De rest van het huis ligt lux professioneel vinyl. Er hangen in de woonkamer 2 airco binnen units die elk op een onafhankelijke buiten unit zijn aangesloten dit is puur luxe zodat je binnen extreem zeer korte tijd het even heel snel lekker warm of koud kan maken.

De woning heeft een open keuken uit 2017 met hardstenen blad koel vries combinatie inductie kookplaat met oven uit 2022 afzuigkap vaatwasser Close-in boiler rvs spoelbak zeer luxe carrousel kast mooie lade kasten . De warmwater voorziening in de keuken kan op elektra als op gas. De keuken heeft vloerverwarming. (de hele begane grond is voorzien van vloerverwarming) Nieuwkozijn is voorzien van een vast schuif hor.

Er is een eigen fitness ruimte met een cros trainer loopband en gewicht hef apparaat deze zijn ter overname het zijn professionele apparaten en zijn uit 2021.

Het huis is te verwarming door gas en elektra. In iedere ruimte hangt een ruimte thermostaat zodat iedere ruimte onafhankelijk van elkaar te verwarmen of te koelen is. Het hele huis is voorzien van grote luxe nieuwe radiatoren met digitale besturing van het Evohome-systeem kun je de temperatuur in iedere kamer apart regelen via een centraal kastje of met een app of in de ruimte zelf met de ruimte thermostaat.

De tuin is ruim toegankelijk de middel van een grote poort aan de rechterzijde van de voordeur. Heeft een grote prachtige veranda van 50 vierkante meter van massief Douglas hout voorzien van 5 screens. met buitenkeuken, televisie, computer BBQ. die kan op gas hout en kolen. Ook staat In de tuin een piramide dak met jacuzzi (uit 2020 deze blijft achter) die afsluitbaar is door 4 screens. De tuin heeft een uitgebreide verlichting van 30 zweer volle spots. In de veranda hangen 4 zweer volle spots. Verder hangen er 2 grote ver stralers die automatisch aan en uit gaan. De luxe zithoek in de veranda is ter overname evenals de televisie computer BBQ tafel.
In de tuin staat ook een broeikas.

Er zijn 35 zonnepanelen die in 2023 12,6 MWh hebben opgeleverd. (dat is twaalf duizend zeshonderd kilo watt) .
Er zijn twee airco installaties met 7 binnen units. Die kunnen koelen en verwarmen.
Het dak van het huis is super geïsoleerd. De draairamen en achterdeur zijn voorzien van luxe vaste schuif horren.
Het dakkapel is perfect gerenoveerd.
Het huis is voorzien van rolluiken op de begane grond 4 stuks op de eerste verdieping hangen 4 screens op zolder 1 screen. Deze zijn allemaal elektrisch te bedienen.
Het huis is voorzien van nieuwe kozijnen.
De stoppenkast en hoofdaansluiting zijn professioneel vernieuwd er komt 3 fase binnen zie foto.
Energie verbruik is laag.
De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Het geavanceerde alarm systeem met camera's word meegenomen.

In zake bovengenoemde is niet alles een pre maar zeer flexibel.

Aan fouten in de tekst kunnen geen rechten worden verbonden.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 441
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Eengezinswoning, Hoekwoning
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 345
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand steen Berging voorzieningen Voorzien van water
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte 1700 Breedte 1400
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 441
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Eengezinswoning, Hoekwoning
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 345
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand steen Berging voorzieningen Voorzien van water
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte 1700 Breedte 1400
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!