Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JE DROOMHUIS

Ben je klaar om je ideale woning te ontdekken? Deze instapklare en royale eengezinswoning is perfect! Met een energielabel A+ en gasloos wonen, ben je verzekerd van een duurzame toekomst. Het huis heeft een luxe afwerking, een zonnige tuin op het zuiden én een dakterras. Gelegen in een leuke en gunstige wijk, heb je alles binnen handbereik.

HIGHLIGHTS

Instapklaar en royaal: Alles is tot in de puntjes afgewerkt en je kunt er zo in! 
Energielabel A+: Duurzaam gasloos wonen met een hybride warmtepomp en 13 zonnepanelen.
Luxe keuken: Uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-oven, oven, Quooker cube, vaatwasser, grote koelkast en vriezer.
Comfortabel wonen: Voor extra isolatie en lage onderhoudskosten. Begane grond voorzien van vloerverwarming.
Luxe badkamer: Dubbel wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad en toilet.
Zonnige buitenruimtes: Geniet van de zon in je eigen achtertuin én op het dakterras aangrenzend aan de slaapkamer.
Gunstige ligging: Gelegen in een leuke wijk met alle voorzieningen binnen handbereik.

WELKOM THUIS

Deze royale tussenwoning is voorzien van natuurlijk licht dat door kunststof kozijnen naar binnen stroomt. Dit is waar je tot rust komt en waar je herinneringen maakt. De woning is instapklaar, alles is in de puntjes afgewerkt. 

De luxe keuken is een fijne plek voor elke kookliefhebber. Met de 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-oven, oven, Quooker cube, vaatwasser, grote koelkast en vriezer, is elke maaltijd een feest. 

De luxe badkamer is voorzien van dubbele wastafelmeubels. Deze geven je de ruimte die je nodig hebt, terwijl de inloopdouche en het ligbad garant staan voor ultieme ontspanning. En het toilet is uiteraard ook aanwezig, zodat je van alle gemakken bent voorzien.

De woning heeft drie goede slaapkamers. De eerste twee slaapkamers vind je op de eerste verdieping. De wanden zijn glad gestuukt en er ligt een laminaatvloer. 
Op de tweede verdieping vind je de derde slaapkamer. Deze kamer heeft een inloopkast, er ligt laminaat en er is een airco. En als dat nog niet genoeg is, biedt het dakterras op de tweede verdieping, aangrenzend aan de slaapkamer, je een extra plekje om van de zon en het uitzicht te genieten.

Loop vervolgens naar beneden naar de zonnige tuin op het zuiden. Hier kun je je vrienden en familie uitnodigen voor een barbecue, zonnebaden of gewoon genieten van de rust en het groen. 

De locatie van deze woning is niet te overtreffen. Gelegen in een levendige en leuke wijk, heb je hier alles binnen handbereik: scholen, winkels, parken en openbaar vervoer. Dit is de plek waar je kinderen veilig kunnen opgroeien en waar jij jezelf thuis zult voelen.
Het winkelcentrum van Emiclaer ligt om de hoek, net zoals de vijver. De bruisende binnenstad ligt ook op korte (fiets)afstand, waar je ook terecht kunt bij je favoriete winkel of restaurant. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 434

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 434

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort