Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE PERFECTE START VOOR JOUW WOONAVONTUUR
Ben je een starter op de woningmarkt en op zoek naar een knus, modern appartement, perfect gelegen bij alle voorzieningen die je nodig hebt? Dit charmante appartement van 73m² biedt alles wat je maar kunt wensen: een lichte woonkamer, twee comfortabele slaapkamers, een luxueuze badkamer, en een zonnig balkon. Kom thuis in een instapklare woning waar je meteen van kunt genieten. Deze woning is ideaal voor iedereen die op zoek is naar comfort en een gunstige locatie.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Lichte woonkamer: Geniet van volop natuurlijk licht in deze ruime en uitnodigende leefruimte.
- 2 slaapkamers: Twee comfortabele slaapkamers bieden de perfecte ruimte voor rust en ontspanning.
- Luxe badkamer: Ontspan in een moderne, stijlvol afgewerkte badkamer.
- Zonnig balkon: Een ruim balkon op het zuidwesten, ideaal voor zonaanbidders.
- Bij winkels: Op steenworp afstand van diverse winkels, voor ultiem wooncomfort.

DETAILS VAN DE WONING
Stel je voor: je komt thuis na een lange dag werken en stapt binnen in een oase van rust en licht. De woonkamer, royaal en met volop natuurlijk licht, nodigt je uit om heerlijk op de bank te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. De ruimte is perfect om vrienden en familie te ontvangen, waarbij de grote ramen een prachtig uitzicht bieden en zorgen voor een aangename sfeer.

De moderne keuken, voorzien van alle gemakken, is een droom voor elke kookliefhebber. Hier bereid je met gemak je favoriete gerechten. Het balkon, gelegen op het zuidwesten, vangt de zon vanaf de late ochtend tot zonsondergang, waardoor het de ideale plek is om te relaxen met een goed boek of een glas wijn.

De twee slaapkamers bieden een rustige en comfortabele ruimte om je terug te trekken. De master bedroom is ruim opgezet en biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote garderobe. De tweede slaapkamer is perfect als logeerkamer, kinderkamer of thuiskantoor, afhankelijk van jouw behoeften.

De badkamer is een waar wellnessparadijs. Met een moderne inrichting, een ruime inloopdouche, ligbad en luxe afwerkingen, is het de perfecte plek om de dag fris te beginnen of te eindigen met een ontspannen bad.

Het appartement is instapklaar, wat betekent dat je alleen maar je koffers hoeft te pakken en je meteen thuisvoelt. Daarnaast is de ligging ideaal: nabij diverse voorzieningen, waaronder supermarkten, leuke boetiekjes, gezellige cafés en restaurants. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar en er is een goede aansluiting naar de snelwegen, waardoor je in een mum van tijd overal kunt zijn.

HIGHLIGHTS UITGEBREID
- Lichte woonkamer: De woonkamer is ruim, open en voorzien van grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Dit maakt de ruimte perfect om te ontspannen, te socializen of te werken.
- 2 slaapkamers: De master bedroom is groot genoeg voor een kingsize bed en biedt voldoende opbergruimte. De tweede slaapkamer is veelzijdig en kan dienen als logeerkamer, kinderkamer of thuiskantoor.
- Luxe badkamer: De badkamer is modern en stijlvol, met een ruime inloopdouche, hoogwaardige afwerkingen en een elegant design dat een gevoel van luxe en comfort biedt.
- Zonnig balkon: Het balkon op het zuidwesten zorgt voor een zonnige buitenruimte, waar je kunt genieten van de zon vanaf de late ochtend tot zonsondergang. De perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend of een drankje in de avond.
- Bij winkels: De locatie is ideaal voor gemakkelijke toegang tot allerlei winkels, van supermarkten tot boetiekjes, waardoor je nooit ver hoeft te gaan voor je dagelijkse behoeften.

OPROEP TOT ACTIE
Wacht niet langer en mis deze kans niet om jouw droomappartement te bemachtigen! Maak direct online een bezichtigingsafspraak via onze website en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit prachtige startersappartement. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 240

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 240

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort