Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS

Zoek je een instapklaar appartement die modern, energiezuinig en van alle gemakken voorzien is? Dan hebben wij dé woning voor jou. Deze prachtige woning heeft energielabel A, een open keuken, een knusse woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en een nette badkamer. En binnen een paar minuten fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort! Ontdek jouw nieuwe thuis waar comfort en gemak samenkomen.

HIGHLIGHTS 

Gezellig appartement: Voorzien van een mooi formaat slaapkamer, voor een goede nachtrust na een lange dag
Kokkerellen: Open keuken uitgerust met inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en afzuigkap.
Sfeervolle woonkamer: Laminaatvloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het gezellige balkon, ideaal voor zomerse avonden.
Complete badkamer: Voorzien van een wastafel, toilet, en een douche in bad.
Gemak: In de gangkast kun je een extra vriezer plaatsen en in de CV-ruimte is er plek voor de wasmachine. De gemeenschappelijke fietsenstalling en het privé parkeerterrein met 10 gezamenlijke parkeerplekken voor je auto zorgen voor extra comfort. 
Energielabel A: Volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en volledige vloerverwarming. 
Locatie, locatie, locatie: De ligging is perfect! Zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels en het Centraal Station. In nog geen 10 minuten fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort. 

MODERNE WONING MET VELE VOORDELEN

Stap binnen in dit geweldige appartement en laat je verrassen door het moderne interieur en de slimme indeling. De open keuken is een echte eyecatcher, met zijn strakke design en de inbouwapparatuur. Hier kook je met plezier op de 4-pits gaskookplaat of verwarm je maaltijden snel en makkelijk in de combi-oven. De vaatwasser zorgt ervoor dat je keuken altijd netjes blijft, zodat jij meer tijd hebt om te genieten. Het gehele appartement is voorzien van een stijlvolle laminaatvloer met vloerverwarming.

De woonkamer voelt meteen warm en uitnodigend aan, en de openslaande deuren naar het balkon zorgen voor een fijne overgang tussen binnen en buiten. Ideaal voor een ontspannen ontbijt in de ochtendzon of een gezellige borrel met vrienden.

De badkamer biedt alles wat je nodig hebt. Begin je dag met een frisse douche of ontspan in het warme water in het ligbad na een drukke werkdag. De wastafel en het toilet maken de ruimte compleet. In de CV-ruimte is er plek voor een wasmachine.

De slaapkamer heeft een goed formaat en is perfect om je in terug te kunnen trekken en te genieten van een goede nachtrust. Met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een kledingkast, biedt deze kamer alles wat je nodig hebt.

Buiten de woning geniet je van extra gemakken zoals een gemeenschappelijke fietsenstalling en een privé parkeerterrein met 10 gezamenlijke parkeerplekken. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek! Bovendien is de woning volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en volledige vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar ook voor lagere energiekosten.

En dan de locatie! Wonen dichtbij de bruisende binnenstad van Amersfoort, wat een gemak!
Om de hoek ligt de Noordewierweg, waar verschillende winkels te vinden zijn voor je dagelijkse boodschappen. Voor overige benodigdheden fiets of loop je naar het Eemplein of de binnenstad. Wandel door de gezellige Langestraat en bezoek je favoriete winkel. Neem plaats op je favoriete terras aan De Hof of Het Lieve Vrouweplein en geniet! 
Centraal Station Amersfoort en uitvalswegen A1 en A28 zijn ook goed te bereiken.
Daarnaast is Bos Birkhoven is ook ideaal voor een wandeling of een sportsessie.  

Inmiddels is de aanpak van de Noordewierweg in volle gang. De straat wordt rustiger met een groener karakter waarbij auto's te gast zijn. Neem een kijkje op de site amersfoort.nl/herinrichting-noordewierweg voor een beter beeld. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 154

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 154

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort