Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JE NIEUWE DROOMHUIS!
Ben je op zoek naar een unieke, ruime woning in een levendige omgeving? Dan is deze royale maisonnette met maar liefst 140 m² woonoppervlakte dé plek voor jou! Dit bijzondere appartement heeft zes veelzijdige kamers, twee keukens en een gunstige ligging. Gelegen vlakbij de binnenstad van Amersfoort, geniet je hier van heerlijk ontspannen aan de nabijgelegen vijver, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- ROYALE MAISONNETTE: Voorzien van 6 kamers. Ruimte, comfort en mogelijkheden in overvloed. Slaapkamers, werkkamer, logeerkamer, studeerkamer—deze woning biedt de flexibiliteit waar je naar op zoek bent.
- WOONRUIMTE: De balkons zijn bij de woning getrokken om zoveel mogelijk woonruimte te creëren, waardoor je geniet van een extra ruime leefomgeving.
- TWEE KEUKENS: Ideaal voor hobbykoks en perfect voor het ontvangen van gasten. Koken wordt hier een echt plezier.
- VRIJE LIGGING EN UITZICHT: Met een fraai uitzicht over de stad kun je elke dag genieten met je kopje koffie.
- LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE: Dichtbij de bruisende binnenstad van Amersfoort met terrassen, winkels en horeca liggen op korte afstand. 

JOUW NIEUWE (T)HUIS
Open de deur van deze royale maisonnette en wordt direct verwelkomd door een zee van ruimte. Met 140 m² aan woonoppervlakte en zes kamers, biedt deze woning je de vrijheid om elke ruimte te gebruiken zoals jij dat wilt. Het eerste wat opvalt, is hoe licht de woning aanvoelt. Dankzij de bijgetrokken balkons heb je een extra ruime leefomgeving die perfect is voor zowel ontspanning als entertainment.

Met zes kamers kun je hier werkelijk alle kanten op. Heb je een thuiswerkplek nodig? Geen probleem. Wil je een logeerkamer voor vrienden en familie? Dat kan! Of misschien droom je van een eigen hobbykamer of bibliotheek? Alles is mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal aan jou.

Wat deze woning echt onderscheidt, zijn de twee keukens op elke verdieping. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook een luxe die je in weinig andere appartementen zult vinden. 

Deze maisonnette is vrij gelegen en ligt bovendien aan een vijver, wat een gevoel van rust toevoegt aan je dagelijks leven. De ligging is verder ook ideaal. Je bent in een mum van tijd in de bruisende binnenstad van Amersfoort, waar je kunt genieten van een breed scala aan terrassen, winkels en horeca. Of je nu zin hebt in een gezellige borrel, een uitgebreid diner of een middagje shoppen, alles ligt binnen handbereik. 
De uitvalswegen A1 en A28 zijn ook goed te bereiken. 

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Deze royale maisonnette biedt 140 m² woonoppervlakte en zes kamers, ideaal voor wie op zoek is naar ruimte. De bijgetrokken balkons zorgen voor extra woonruimte, terwijl de twee functionele keukens op elke verdieping koken tot een plezier maken. Geniet van een vrij uitzicht en de rust van een kleine vijver bij het complex. De woning ligt gunstig nabij de binnenstad van Amersfoort, met terrassen, winkels en horeca op loopafstand. De zes kamers kunnen naar eigen wens worden ingedeeld—slaapkamers, werkkamer, logeerkamer of studeerkamer. Deze woning biedt flexibiliteit en comfort in één.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 459

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 459

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort