Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime, moderne eindwoning aan de Belgiëstraat 25 biedt door de bijzondere indeling een unieke woonervaring!

De absolute blikvanger is de royale woon/eetkamer met open keuken op de eerste verdieping en de indrukwekkende raampartij aan de achterzijde van de woning (in 2023 geheel voorzien van antraciet zonnescreens). Deze biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin en de omgeving. De woning beschikt verder over 3 ruime slaapkamers op de tweede verdieping, een ruime tuinkamer (ook als slaapkamer te gebruiken) met extra werkkamer op de begane grond, een voortuin en een zonnige achtertuin. Aan de voorzijde van de woning kunt u met één auto parkeren op eigen terrein.

Locatie: De woning ligt centraal in de wijk Europakwartier, dichtbij uitvalswegen en op loopafstand van het historische centrum van IJsselstein. Scholen, winkels en openbaar vervoer (sneltram en bus) zijn allemaal binnen handbereik. Het centrum van Utrecht is binnen 20 minuten bereikbaar. Voor kinderen is het grasveld aan de achterzijde van de woning een heerlijke plek om te spelen.

Indeling:

Begane grond: Ruime entree/hal met moderne laminaatvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot een grote inpandige berging (met loopdeur naar de voortuin en de wasmachine/droger-aansluiting), de trap naar de 1e verdieping, meterkast, toilet, de tuinkamer (ca. 17,3 m2) en de werkkamer (ca. 4,9 m2). De grote tuinkamer (met kamerbrede, vaste bergkast) is een heerlijke, lichte plek die op vele manieren gebruikt kan worden.

Eerste Verdieping: Hier bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken (samen ca. 41 m²), voorzien van grote raampartijen en een vide aan de achterzijde, bij de keuken. In de zithoek staat een gezellige speksteen- houtkachel. De open keuken heeft een kunststof werkblad en is uitgerust met inbouwapparatuur als een 5-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron en vaatwasser. Een open trap brengt ons naar de halverwege gelegen toegangsdeur naar de achtertuin. Deze verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Tweede Verdieping: Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, het tweede toilet, de stookruimte en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 13,7, 13,4 en 9,3 m² groot. De hoofdslaapkamer beschikt over een ruime inloopkast. De badkamer (ca. 4,6 m²) is in 2023 geheel vernieuwd en voorzien van een heerlijke ruime inloopdouche met regendouche, wastafel met meubel, een 2e toilet, handdoekradiator en mechanische ventilatie. Deze verdieping is volledig voorzien van een moderne laminaatvloer.

De tuin: De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin is betegeld en biedt parkeerruimte voor één auto. De zonnige achtertuin ligt op het zuidwesten biedt door de schutting rondom veel privacy. De tuin is onderhoudsarm en sfeervol ingericht met grote terrastegels, mooie plantenbakken en buitenverlichting. Achterin de tuin staat een kunststof berging voor alle tuinkussens en tuingereedschap.

Bijzonderheden: • Rustige ligging in een kindvriendelijke buurt; • Inpandige berging en parkeergelegenheid op eigen terrein; • Royale woon-eetkamer met open keuken op de 1e verdieping; • Vide met verdiepingshoge raampartij aan de achterzijde; • De grote ramen aan de achterzijde zijn in 2023 geheel voorzien van antraciet zonnescreens; • Sfeervolle speksteen/ houtkachel in de woonkamer; • 3 ruime slaapkamers, een werkkamer en een tuinkamer (ook te gebruiken als slaapkamer); • Badkamer vernieuwd in 2023; • Ramen woonkamer voorzien van HR++ glas; • Zonnige, onderhoudsarme tuin met berging en achterom, gelegen op het zuidwesten; • Schilderwerk buitenzijde in 2019/2023 gedaan; • Voorzien van energielabel C; • Nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en zwembad de Hooghe Waerd; • Op loopafstand van het centrum van IJsselstein; • Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 507

Overige

Perceel oppervlakte 115

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 507

Overige

Perceel oppervlakte 115

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij