Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze karakteristieke jaren '30 hoekwoning is een pareltje dat u niet wilt missen. De woning biedt een combinatie van historische charme en modern comfort, en is perfect gelegen in een kindvriendelijke en groene omgeving met een centrale ligging. Maar dat is niet alles: in 2021 is de volledige woning verbouwd door professionals waarbij niets onaangeraakt is gebleven.

Deze fraaie woning met 4 slaapkamers voldoet aan al uw woonwensen. Ruim, licht, nette afwerking en zo goed als instapklaar. Recent zijn de leidingen vervangen, is de elektra en het dak compleet vernieuwd en is er een eigentijdse badkamer en keuken geplaatst. De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming en de wanden en muren zijn strak afgewerkt. Ook is er aandacht besteed aan duurzaamheid. De woning is volledig geïsoleerd, alsmede de tussenvloeren. De woning beschikt grotendeels over HR++ (enkele delen HR+ glas). Naast de woning is een diepe oprit aanwezig met voorbereidingen voor een laadpaal, zodat uw auto op eigen terrein geparkeerd en opgeladen kan worden. Ook is er nog een volledig geïsoleerde vrijstaande stenen berging aanwezig.

De Dollardstraat in Amersfoort is een geliefde straat in het Soesterkwartier en biedt vrij uitzicht op een mooi aangelegde groenstrook. De tennisclub, voetbalvelden en de grote speeltuin ’De Rivierenwijk’ liggen op loopafstand. Ideaal voor de sportievelingen of heerlijk buitenspelen voor uw kind(eren)! Op slechts 10 minuten lopen vindt u het NS-station. Van daar bent u met de trein binnen 20 minuten in Utrecht en met 30 minuten in Amsterdam. De historische binnenstad en de gezellige Eemhaven bevinden zich op loopafstand. Zodoende kunt u altijd dicht bij huis genieten van de levendigheid van de stad. Ook bos Birkhoven, de Soesterduinen en de dierentuin grenzen aan deze wijk.

Bouwjaar 1932. Woonoppervlakte 120 m². Perceeloppervlakte 239 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: via de entree aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en vernieuwd toilet met wandcloset en fonteintje.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de perfecte staat van afwerking op. De erker aan de voorzijde zorgt voor de kenmerkende jaren ’30 sfeer en geniet u van een bijzonder fijne daglichttoetreding. De zithoek is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vanuit hier heeft u vrij en groen uitzicht. De gehele vloer is medio 2021 voorzien van een geïsoleerde Faber Comfortvloer voorzien van vloerverwarming met daarop een eikenhouten visgraat vloer.

De keuken is gesitueerd aan de tuinzijde. De openslaande deuren geven het ultieme binnen buiten gevoel. Een heerlijke ruimte om met het hele gezin te zitten, te koken en te tafelen. Door de uitbouw is hier veel extra ruimte ontstaan. De jonge en moderne keuken (2022) is van alle gemakken voorzien: koelkast, vriezer, combi-oven, Boretti oven, een inductiekookplaat en veel opbergruimte. Vanuit de keuken heeft u ook nog toegang tot de achtertuin. Achter in de keuken vindt u nog een loopdeur naar de praktische bijkeuken. Hier treft u de witgoedaansluiting en CV-ketel (Nefit- Bosch, 2021).

De fraai aangelegde tuin, gelegen op het zuiden, is een oase van rust en groen. U vindt hier voldoende zon en een achterom. De vrijstaande stenen berging in de achtertuin biedt praktische bergruimte. Doordat deze volledig is geïsoleerd zou u hier ook een hobbyruimte of thuiswerkplek van kunnen maken.

1e verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers, waarvan twee aan de voorzijde van de woning zijn gesitueerd. Alle kamers zijn voorzien van een dakkapel en twee kamers beschikken over een vaste kast. Ook deze verdieping is weer perfect afgewerkt. Wanden zijn glad gestuct en de vloer is afgewerkt met eikenhout. De recent vernieuwde badkamer met vloerverwarming is voorzien van een inloopdouche, designradiator, wastafel met meubel en wandcloset. Op deze verdieping heeft u naast de gebruikelijke ramen aan de voor- en achterzijde extra daglicht dankzij de ramen in de zijgevel. De gehele tussenvloer is geïsoleerd.

2e verdieping: fraai afgewerkte zolderverdieping met ruime overloop en vierde royale slaapkamer met dakkapel.

BIJZONDERE KENMERKEN - Instapklare hoekwoning - Recentelijk compleet gerenoveerd - Moderne aanbouw waarin de keuken en bijkeuken is geplaatst - Dakrenovatie met nieuwe dakpannen, panlatten en folie - Nieuw binnen- en buitenschilderwerk - Volledig geïsoleerd, energielabel A - 4 slaapkamers aanwezig - Zonnige tuin op het zuiden met geïsoleerde berging - Eigen oprit met voorbereidingen voor laadpaal - Vrij uitzicht - Centrale ligging, nabij voorzieningen en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 239

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 239

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij