Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wie kent ze niet, de schitterende, modern vormgegeven, vrijstaande watervilla's aan de Johann Knoopstraat in de wijk Zenderpark, met een unieke ligging aan het water!

Met genoegen bieden wij de vrijstaande villa aan de Johann Knoopstraat 34 aan.

De ligging, in combinatie met de originele vormgeving, het heerlijk ruime perceel (379 m2) en de energie-zuinige bouw maakt deze villa tot een zeer aantrekkelijk object.

De royale halfronde living van circa 59 m² heeft een brede glazen pui die direct uitzicht biedt op de prachtige tuin met houten terrassen en daarachter het water met wuivende rietkragen. De woning, met een woonoppervlak van ca. 194 m2 en een inhoud van 737 m3, beschikt over een fraai centraal trappenhuis met vide en grote raampartijen, 4 ruime slaapkamers en een aparte werk-/praktijkruimte op de begane grond.

De woning is zeer energiezuinig (energielabel A) en verduurzaamd met 29 zonnepanelen. Op alle verdiepingen is de woning voorzien van airconditioning voor koelen en verwarmen. De zonovergoten, grote tuin op het zuiden is een lust voor het oog. Met grote, hardhouten en duostone terrassen (waarvan een deel over het water is gebouwd) en een houten tuinhuis (2014) met lounge-overkapping voor heerlijke schaduw op warme dagen of een gezellige barbecue op koele zomeravonden.

Locatie: De woning is gelegen op een van de mooiste plekken in de wijk Zenderpark, omringd door veel groen en ruimte, met het Hogebiezenpark aan het einde van de straat. Het historische en gezellige stadscentrum van IJsselstein, met winkels, restaurants, theater en bioscoop, is op enkele minuten fietsafstand. Openbaar vervoer (sneltram naar Utrecht CS en de bus) is eveneens in de directe omgeving te vinden. Het nieuwe snelfietspad naar hartje Utrecht biedt een uitstekende fietsverbinding. IJsselstein biedt bovendien tal van sport- en recreatiemogelijkheden, scholen en kinderdagverblijven.

Indeling: Begane grond: Bij aankomst parkeren we de auto op eigen terrein vóór de woning waar we deze kunnen aansluiten op een 3-fase lader.

De entree (met garderobe) geeft toegang tot het toilet met fonteintje, de meterkast, de living en de werkkamer (voorheen garage). Vanuit de werkkamer is er toegang tot de inpandige berging. We lopen naar de halfronde living/eetkamer met moderne open haard en indrukwekkende ronde glazen pui. Deze heeft twee schuifdeuren naar de tuin. Links bevindt zich het fraaie centrale trappenhuis met vide en daarnaast de lichte, hoogglans keuken met granieten blad. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi oven/magnetron, stoomoven, 4-pits gaskookplaat met wokbrander en vlakscherm-afzuigkap. Het keukenraam biedt prachtig uitzicht over het water. De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Via het centrale trappenhuis met grote raampartijen bereiken we de eerste Verdieping: De overloop (met etagehoge raampartijen) biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers (ca.15,7 en 13,1 m2) en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel, douche, toilet en handdoekradiator.

Tweede verdieping: Deze verdieping heeft ongeveer dezelfde indeling als de eerste verdieping: De overloop (ook met etagehoge raampartijen) biedt toegang tot nog 2 ruime slaapkamers (ca.15,7 en 13,1 m2), de stookruimte CV (Remeha 2022) /berging en een tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden: • Prachtig gelegen vrijstaande watervilla met fraaie tuin en groot terras boven het water; • Tuin op het zuiden; • Bouwjaar 1998; • Inhoud circa 737 m³, woonoppervlakte circa 194 m²; • Voorzien van 3 airconditionings (2018/2023) en 29 zonnepanelen (2023); • CV Remeha Calenta Ace 40L CW6 (2020); • Originele daken voorzien van nieuwe bitumen overlay. ( 2022); • Mechanische ventilatie-unit in 2022 vervangen (Itho Ecofan CVE); • Meterkast geheel vernieuwd (2022); • Domotica systeem (Home Assistant op Raspberry PI) ter overname; • Laadpaal voor elektrische auto aanwezig; • Voorzien van waterontharder; • Dicht bij het sfeervolle centrum van IJsselstein, goede verbindingen met openbaar vervoer en snelweg A2; • Volledig en hoogwaardig geïsoleerd (energielabel A); • Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 737

Overige

Perceel oppervlakte 379
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 737

Overige

Perceel oppervlakte 379
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..