Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een hoekappartement welke je direct kunt betrekken? Dan is dit appartement zeker een kans! Dit 2-kamer appartement van 65m² met inpandige, ruim en zonnig hoekbalkon, valt binnen het nieuwbouwproject De Lichtpen in het Hoefkwartier: de nieuwe stadswijk van Amersfoort. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, deze is met trap en lift te bereiken. In De Lichtpen woon je aan het groene Waterwingebied, maar ook naast station Schothorst en nabij uitvalswegen richting Utrecht, Amsterdam en Arnhem. De bereikbaarheid is uitstekend. Met 3 minuten lopen sta je op station Schothorst. Vanaf hier ben je binnen 20 minuten op Utrecht Centraal en binnen 40 minuten op Amsterdam Zuid. De A1 en de A28 bereik je binnen 5 minuten.

Wil je het centrum van Amersfoort opzoeken? Binnen 7 minuten fietsen sta je in hartje Amersfoort. Ook is er een groot winkelcentrum in de buurt aanwezig. De Lichtpen bestaat uit twee gebouwen, met 94 appartementen. De hoogbouw van De Lichtpen telt 12 bouwlagen en de laagbouw krijgt 5 bouwlagen. Hier komen wonen, werken, leren en ontspannen samen!

Ook met het oog op de toekomst is De Lichtpen een fijne plek om te wonen. Alle appartementen zijn gelijkvloers en aangesloten op het duurzame warmtenet van Warmtebedrijf Amersfoort. Het appartement is gasloos en beschikt over energielabel A++.

Bouwjaar 2024. Woonoppervlakte 65 m². Energielabel A++.

INDELING

Op de begane grond is de hoofd entree met bellentableau, trapopgang en dubbele liftinstallatie alsmede de gemeenschappelijke ruimte voor fietsenstalling. In de kelder is de eigen berging gelegen. Er is ook een gemeenschappelijke binnentuin, deze bevindt zich op een deel van de stallingsgarage en is semi-openbaar.

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Vanuit de hal zijn de woonkamer, slaapkamer, badkamer en het aparte toilet te bereiken. De lange woonkamer heeft een prachtige lichtinval vanwege de grote raampartijen en ligging op het zuiden. Er is ruimte genoeg voor een heerlijke eettafel en ruime zithoek. De woonkamer geeft middels een glazen schuifpui met industrieel design toegang tot de ruime hoekloggia. De loggia is gelegen op het zuiden waardoor je de hele dag kunt genieten van de zon. Alle zijden van de loggia zijn afgesloten met glas. Vanuit de woonkamer bereik je ook de inpandige berging waar plaats is voor de wasmachine en droger. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe visgraat pvc vloer (mei, 2024) en vloerverwarming zodat de vloer in de winter ook aangenaam aanvoelt. Alle wanden zijn gestuct en wit gesausd m.u.v. één wand welke is gesausd in de kleur taupe. Dit maakt alles een prachtig geheel.

De nieuwe moderne keuken (mei, 2024) is uiteraard voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en rvs afzuigkap, allen van het merk Whirlpool. De kasten zijn uitgevoerd in een lichte en dus tijdloze kleur. Het werkblad is uitgevoerd in kunststof met een donkere marmerlook. Dit alles maakt het een strak geheel.

De slaapkamer is ruim 14m² en praktisch in te delen. Ook hier is veel lichtinval door de grote raampartijen.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en elektrische radiator. Er is gekozen voor tegelwerk in een neutrale kleur. Op de vloer ligt een donkere 60x60 tegel, en de wand is betegeld met een witte 20x40 tegel. De aparte toiletruimte is in dezelfde kleurstelling als de badkamer en voorzien van een toilet en een fontein.

Kenmerken: + Volledig geïsoleerd en gasloos + Ruime Berging in de kelder + Vloerverwarming aanwezig in het gehele appartement + Servicekosten: € 215,- per maand + Mogelijkheid tot het gebruik maken van deel auto`s en deel fietsen die bij het appartement horen + Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper + Verwarming en warm water via warmtenet Amersfoort + Op korte termijn beschikbaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 220

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 220

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij