Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ga je voor een stevige basis voor jouw toekomst? Geniet van de jaren ’70 sfeer of gooi alles om, hoe dan ook leef je hier comfortabel en in een zee van ruimte. Met drie slaapkamers, een grote bergzolder, een garage en extra berging in een flinke tuin op het oosten kun je alle kanten op!

Gun jezelf de rust van een vrijstaande woning en bekijk op je gemak hoe je je nieuwe leven inricht. De woonkamer is een sfeervolle ruimte met open haard en de dichte keuken is netjes ingericht met ruimte voor een eettafel. Er is een oprit met plek voor drie auto’s, een vrijstaande garage met elektrische deur en extra ruimte in de tuinberging. De volgroeide en weelderige tuin is een heerlijke uitbreiding van je woonoppervlakte, met veel groen en privacy.

Locatie De Abel Tasmanstraat in het Enschedese dorp Glanerbrug is een rustige groene straat vlak bij de dorpskern. De supermarkt en andere ondernemers zitten om de hoek. Glanerbrug voorziet in alle behoeften om lekker te leven: basisonderwijs, winkelstraten, sportverenigingen en de natuur op steenworp afstand. En wil je toch even de sfeer van de stad opsnuiven? In 25 minuten fiets je naar het hart van Enschede of je pakt de trein vanaf het nabijgelegen treinstation.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Vrijstaande woning met een zee aan binnen- en buitenruimte, een garage en eigen oprit.”

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto op de oprit en kom binnen in de hal met het aparte toilet en toegang tot de keuken en de woonkamer. Aan de voor- en zijkant van de living zijn meerdere ramen, waardoor het zitgedeelte lekker licht is. Aan de achterkant kijk je uit op de ruime tuin. In de dichte keuken met tegelvloer beschik je over een inductiekookplaat, oven en koel-vriescombinatie. Aansluitend is een praktische bijkeuken met toegang tot de tuin.

1e verdieping: De vaste open trap in de hal brengt ons naar de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben vaste kasten en de middelgrote kamer heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorkant is voorzien van zonwering. In de badkamer beschik je over een ligbad met douche, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping: Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier is een bevloerde bergzolder met zijraam. Een vierde slaap/-werkkamer behoord tot de mogelijkheid.

Tuin: Deze woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin op het oosten is heerlijk groen en netjes onderhouden. Er is een terras met zonwering, zitkuil, overkapping en een gazon om heerlijk te genieten van je eigen stukje buiten.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1969. - Perceeloppervlakte: 432 m2. - Woonoppervlakte: 116 m2. - Inhoud: 504 m3. - Garage: 21 m2. - Berging: 13 m2. - Tuin oriëntatie oost. - Dubbele beglazing en kunststof kozijnen (2020) - Achterzijde begane grond en voorzijde begane grond en 1e verdieping voorzien van zonwering. - C.V.-ketel (2020, eigendom) - Geiser (2018, eigendom) - Energielabel: F - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 504

Overige

Perceel oppervlakte 432

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 504

Overige

Perceel oppervlakte 432

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede