Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk ruim appartement gelegen in het zeer gewilde complex de 'Stadshagen' is op zoek naar nieuwe bewoners!

Dit prachtige 3-kamer appartement is gelegen op de 3e verdieping van Stadshagen aan de rand van de karakteristieke stadskern van Delden. Stadshagen kenmerkt zich door de moderne luxe en kwalitatief hoogwaardige uitstraling en grenst aan natuur en groen. Een mooi voorbeeld is de moderne loopbrug die karakteristieke Delden met landgoed Twickel verbindt. Vanuit het appartement kijk je hier mooi uit over de Deldeneresch en de watertoren.

De locatie: Op loopafstand van het centrum en het landgoed Twickel ligt dit wooncomplex. Via een verbindingsbrug loopt u zo de bossen in. Ook kasteel Twickel en de Watertoren zijn nabij gelegen. Het gezellige en knusse centrum van Delden is goed te bereiken. Hier zijn alle wenselijke voorzieningen aanwezig zoals supermarkten, een divers winkelaanbod en vele horecagelegenheden. Daarnaast zijn er het gehele jaar door gezellige activiteiten. Als aanvullende voorziening biedt het complex een grand café met eetgelegenheid, een leeszaal en de bibliotheek van Delden.

Wonen in het centrum van Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. En hoe heerlijk is het dat al deze voorzieningen in je 'broekzak' zitten.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Dit zeer fraaie appartement laat jou hier zorgeloos wonen met alle wenselijke comfort!

De indeling: Souterrain: berging en parkeerplaats. Hoofdentree: brievenbussen, videofoon-installatie, liften en toegang trappenhuis. Appartement, gelegen op derde verdieping: entree/hal, garderobenis, toilet, woonkamer met toegang tot balkon, slaapkamer met aangrenzende ruime badkamer voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche, keuken met L-vorm keukenblok voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser en combi oven, bijkeuken met wasmachineaansluiting, tweede slaapkamer met berging/inloopkast.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 2010 Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 340 m3 WTW installatie voor optimale ventilatie. Cv-installatie Atag Volledig geïsoleerd. Energielabel: A+ Geheel voorzien van vloerverwarming. Inclusief extra berging en eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder. Actieve VVE, Beheer Wonen Delden, servicekosten ca € 185,- per maand. Met restaurant en bibliotheek binnen het complex. Restaurant en/of extra ruimtes beschikbaar voor feesten/recepties/prive-aangelegenheden. Maaltijd aan huis mogelijk. Zorg op maat mogelijk vanuit het complex i.s.m. Carint.

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 340

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 340

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden