Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klaar om te klussen in deze tussenwoning die in een kindvriendelijke omgeving ligt? Dit huis wacht op jou!

Ontdek deze tussenwoning in een kindvriendelijke buurt! Met 3 slaapkamers en de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren op de zolderverdieping, biedt dit huis alle ruimte dat een groeiend gezin nodig heeft. De aangebouwde stenen berging biedt extra opslagruimte.

De locatie: De woning bevindt zich in de gewilde woonwijk Hasseler Es. Een vriendelijke buurt die perfect is voor gezinnen, met een nabijgelegen speeltuin. Deze wijk staat bekend om zijn ruime groene omgeving en diverse voorzieningen, waaronder scholen, openbaar vervoer, gemakkelijke toegang tot uitvalswegen en verschillende sport- en recreatiemogelijkheden. Het winkelcentrum in de buurt biedt een diversiteit aan winkels, waardoor het gemakkelijk is om alle dagelijkse benodigdheden te vinden en het is zelfs op loopafstand bereikbaar.

Makelaar aan het woord: "Stap binnen, voel je thuis. Dit is waar jouw verhaal begint"

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal, meterkast, vaste kast, toilet met fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping, woonkamer, half open keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Tweede verdieping: ruime zolder waar de Cv-installatie is geïnstalleerd, dakramen en hier is ruimte voor een extra slaapkamer. Tuin: Deze tuin gelegen op het westen, biedt een heerlijke plek om van de zon te genieten te midden van groen.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 137 m2 Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 430 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbelglas Energielabel: C Cv-installatie: Vaillant 1998 in eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV