Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een uniek, zeer verzorgd appartement waar ruimte, lichtinval en stijl samen komen!

Stap binnen in dit fantastische appartement dat we aanbieden! Dit lichte appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een gezellige woonkamer, open keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Het is in 2017 volledig gerenoveerd en de plafonds zijn hoog waardoor het geheel erg ruim aanvoelt. Wanneer de zon roept, hoef je alleen maar naar het prachtige balkon te stappen dat zich aan de voorzijde uitstrekt en direct verbonden is met de woonkamer. Deze heerlijke buitenruimte vangt de zon op een perfecte manier en biedt een uitzicht op de levendige straat. Het is de ideale plek om even te ontspannen en te genieten van het buitenleven, zonder je comfortabele thuis te verlaten. Aan de achterzijde heb je zicht op het Watertorenpark. Welkom in jouw duurzame droomhuis!

Locatie: Dit unieke appartement bevindt zich aan de Twekkelerweg in Hengelo, in de buurt van Berflo Es Noord. Het is gelegen in een goed bereikbare buurt met talrijke voorzieningen in de omgeving. Het centrum van Hengelo is gemakkelijk bereikbaar per fiets en de supermarkt is op loopafstand te vinden. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 7 minuten rijden. De prachtige Watertoren en het Watertorenpark liggen hier ook vlakbij, wat een leuke plek!

De makelaar aan het woord: Voel je van harte welkom in dit prachtige appartement en laat je verrassen door het vele licht en de ruimte die je hier vindt!

Indeling van het appartement: Entree/hal: afgesloten entree en een trappenhuis. Eerste verdieping: trapopgang, overloop, meterkast, toilet met fontein, badkamer voorzien van douche, badkamermeubel met wastafel, 3 slaapkamers, open keuken met barretje en voorzien van inbouw apparatuur, woonkamer die toegang biedt tot het balkon, twee inpandige bergingen waarvan één met lichtkoepel en één met wasmachine aansluiting en cv-ketel. Overig: aan de achterzijde is een eigen parkeerplaats en een schuur aanwezig.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: originele bouwjaar 1960 en in 2017 is het wooncomplex (4 appartementen) volledig gerenoveerd - Woonoppervlakte: 111 m2 - Inhoud: 395 m3 - Isolatie: dak- en muurisolatie en geheel dubbel glas. - VvE-kosten: ca. € 50,- per maand - Cv-installatie: Intergas, 2018, eigendom. - Energielabel A - Airconditioning (2021) aanwezig in woon- en slaapkamer - Elektrische screens aanwezig aan de voorzijde - Grotendeels kunststof kozijnen - Vloerverwarming in badkamer - Geen lift aanwezig - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV